Unofficial – A márka, mely személyiségünk új oldalait szabadítja fel.

Unofficial – A márka, mely személyiségünk új oldalait szabadítja fel.

Nem csak látni, hanem látszani is szeretnénk? Az Unofficial több, mint egy szemüveg vagy napszemüveg márka, egy felhívás arra, hogy elengedjük minden gátlásunk, kísérletezzünk és játszunk személyiségünk sokszínűségével.

Az Unofficial keretek lényege az önkifejezés, hogy megmutathassuk személyiségünk minden oldalát, ezáltal az egész világ megismerhesse azt.

A szemüvegkeretek és napszemüvegek széles választéka segít abban, hogy nap mint nap felfedezzük a valódi önmagunkat, és azok legyünk, akik vagyunk. Velük nincsenek korlátok, csak keretek.


Az Unofficial keretek dizájnja


A színek és formák széles választékát kínáló Unofficial kereteket azoknak készültek, akik felszabadultak, pozitívak és meg merik mutatni az igazi énjüket. Az ezer fokon égőktől a csendes álmodozókig. A kulcsszó az egyéniség: a márka felülemelkedik a konformitáson. A feltűnő színekkel és különböző, egyedi formákkal szabadok lehetünk. Legyen bármilyen a hangulatunk. Ha meg szeretnénk mutatni romantikus, merész vagy akár laza nagyvárosi énünket, az Unofficial szemüvegkeretekre és napszemüvegekre mindig számíthatunk. A keretek tökéletesen illenek minden énünkhöz.

A kollekció modelljei

Nagyvárosi

Hajtja az energia, szüksége van egy olyan keretre, ami kényelmes? Az Unofficial kollekció nagyvárosi kollekciója úgy lett kialakítva, hogy a könnyed és sportos keretekkel korlátok nélkül tegyük a dolgunkat. Az ergonomikus és egyszerű kerek forma a matt fekete felülettel igazi városi megjelenést biztosít számunkra. A napszemüvegek tükrös narancssárga lencséi pedig nem csak a megfelelő UV védelmet biztosítják, hanem az igazi stílust is.

Felszabadult

A lázadók számára, akiknek nincs lehetetlen, nincsenek korlátok. Mindazoknak, akik szeretik a modern, már-már hivalkodó és exkluzív formákat. A fényes arany színnel díszített pilóta szemüvegektől a nagy kerek vagy szögletes átmenetes, egyszínű kereteken át egészen a hexameter stílusú napszemüvegekig. Az erőteljes és feltűnő kék, narancssárga és piros neon színeket, amivel feldobhatják a saját és környezetük napját is. Ha nincs jobb számunkra, mint szabadjára engedi fiatal énünket, akkor ezek a keretek passzolni fognak hozzá. Az Unofficial keretekkel a játékosság kortalan.

Romantikus

Egy 70-es évek ihlette oversize széles formákat tartalmazó kollekció a romantikus álmodozóknak. Ezzel a kollekcióval kellemes, finom eleganciát kölcsönözhetünk magunknak. A modellek között megtalálhatjuk a vintage színeket, a lágy rózsaszín és lila pasztel illetve nude árnyalatokat, a könnyű arany, drótjellegű kereteket. Legyen mindennapjaink része a romantika és a kedvesség.  Az egyszerű és dekoratív darabokat keressük nem csak az öltözetünkben, de azokban a szemüvegekben is, melyek segítenek nekünk az éles látásban és szemünk megfelelő védelmében. Akkor az Unofficial romantikus kollekciója nekünk lett kitalálva.

Magával ragadó

Eldöntötte, hogy bármi is történjen, az élet napos oldalán él? Fiatalos, szabadszellemű és optimista szemléletmód inspirálta a kollekció kereteit. A csábítás nem ismer kompromisszumot. A kollekció darabjaival nem kell megalkudnunk. Neo-rock hangulatukkal ötvözik a titokzatosságot és a magával ragadó stílust. Ez az, ami igazán motiválni tud minket. Túlméretezett, merész fekete és sötét színű teknősbéka mintájú szemüveg és napszemüveg keretek közül választhatunk a pörgős hétvégékhez és hétköznapokhoz, a munkába, a szórakozáshoz és pihenéshez is.

Mennyibe kerülnek az Unofficial keretei?


Az Unofficial stílusos és újszerű szemüvegkereteket és napszemüvegeket kínál számunkra megfizethető áron. A keretek pontos árával kapcsolatban az üzletekben tudnak segíteni a napszemüveg modelleket pedig online is megvásárolhatók.  

Itt az idő, hogy megmutassuk valódi énünket, fedezze fel keretkollekciónkat!

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került