Rólunk

Rólunk

A Vision Express üzleteiben a legjobb helyen jár, ha szeretné a legtöbbet kihozni szemüvegéből, napszemüvegéből vagy kontaktlencséjéből. Széles választékunk modelljei csak arra várnak, hogy megtalálja közülük a stílusának megfelelő kedvencét!

Szaktudásunkra és tapasztalatunkra minden körülmények között számíthat

  • Üzleteinket szerte az országban megtalálja
  • Széles kínálatunkban exkluzív és világmárkák modelljei közül válogathat – Unofficial, Ray-Ban,
  • Szakképzett kollégáink és optometrista-kontaktológus szakembereink garantálják az Ön tökéletes látását
  • Segítünk megtanulni a kontaktlencse használatát
  • Webshopunkon keresztül kényelmesen, bárhonnan válogathat napszemüveg-kínálatunkból
  • Szemüvegeinkkel és kontaktlencséinkkel nem csak jól fog látni, de egyéniségét is kifejezheti.


Első üzletünk nyitása óta számtalan vásárlónknak mutattuk meg, mennyi lehetőséget tartogatnak a szemüvegeink, napszemüvegeink és kontaktlencséink. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő modelleket, legyen szó akár a visszafogottabb vagy a figyelemfelkeltő, színes darabokról.

Az ország több pontján megtalálhatók üzleteink, ahol akár 1 óra alatt elkészítjük a kiválasztott szemüveget. Vásárlóink gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálása érdekében vezettük be online időpontfoglalás szolgáltatásunkat, amely révén még egyszerűbbé vált a látásvizsgálat, valamint a kontaktlencse- és szemüvegvásárlás.

Célunk, hogy mindenki kiteljesedhessen a szemüveg viselésével, ezért üzleteinkben mindenkit személyre szabott tanácsadással várunk. Szakképzett optometrista-kontaktológus szakembereink és optikai tanácsadóink készséggel segítenek kiválasztani a megfelelő lencsét, az egyéniségünkhöz illő kerettel együtt.

Napszemüveg-kínálatunk webshopunkon keresztül is elérhető, ahol akár online is fel lehet próbálni a kiválasztott terméket, amit raktárról, azonnal házhoz szállítunk.


Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került