Jogi nyilatkozat

A site (a www.visionexpress.hu és a www.vision-szuperoptika.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!


Információk


A Vision Express minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy az internetes weboldalán közölt minden információ pontos legyen, azok feltöltése időpontjában.

Ennek ellenére, a Vision Express nem vállal szavatosságot, garanciát, sem bármilyen egyéb jogi vagy anyagi felelősséget sem kifejezetten, sem ráutaló módon a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre. Weboldalán előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért, továbbá a weboldalán található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. Nem vállal felelősséget a weboldalához, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, vagy azok felhasználásából származó semmiféle veszteségért, elmaradt haszonért, előnyért vagy bekövetkezett kárért. Az aktuális feltételrendszert a jelen www.visionexpress.hu és a www.vision-szuperoptika.hu internet oldalon és a Vision Express üzletekben kihelyezett mindenkor hatályos Szabályzat tartalmazza.

A Vision Express nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.


Szerzői jog


A Vision Express weboldalai, az azokon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok részleteinek vagy egészének bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Vision Express kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.


Cég adatai


Cégnév: GrandVision Hungary Kft.

Székhely/Cég címe: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146.

e-mail cím: vevoszolgalat@vision-express.hu

Adószám: 12142143-2-44

Cégjegyzékszám: 01-09-468765

Bejegyzést végző cégbíróság: Fővárosi Bíróság

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került