Törzsvásárlói program

Miért érdemes Törzsvásárlói programunkhoz csatlakozni?

  • 15%-os kedvezményt kap bármely szemüvegkeret és szemüveglencse, kontaktlencse és kontaktlencse ápolófolyadék vagy napszemüveg vásárlása esetén
  • Korábban értesülhet legújabb termékeinkről, akcióinkról hírlevelünkön keresztül
  • Az Önnek járó kedvezmény felét családtagjai vagy ismerősei is élvezhetik

Hogyan igényelhet törzsvásárlói kártyát?

Törzsvásárlói kártyát díjmentesen igényelhet üzletünkben legalább 10 000 Ft értékű napszemüveg, szemüveg vagy kontaktlencse vásárlásakor. Munkatársunk rögzíti az adatait, így Önnek már csak az adatokkal együtt kinyomtatott igénylőlapot kell leellenőriznie, majd aláírnia. Az igénylést követően azonnal kézhez kapja új Vision Express Törzsvásárlói kártyáját, mellyel már a következő vásárlásánál érvényesítheti az Önnek járó kedvezményeket!

Törzsvásárlói kártyája az utolsó használattól számított 3 évig érvényes.

Teendők a kártya elvesztése esetén

Mindenkivel előfordulhat, hogy elveszíti vagy esetleg ellopják tőle a kártyát, ezért kérjük haladéktalanul jelezze vevőszolgálatunknak.

Törzsvásárló személyes adataiban történő változás bejelentése

Annak érdekében, hogy továbbra is tájékoztatni tudjuk kedvezményeinkről, kérjük tájékoztassa a vevőszolgálatunkat akár telefonon, akár email-ben. Kollégáink készséggel segítenek az adatok aktualizálásában.


E-mail:

vevoszolgalat@vision-express.hu

Az írásban érkező megkeresésekre igyekszünk minél előbb, de legkésőbb a beérkezéstől számított 30 napon belül válaszolni.

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került