Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program

Miért érdemes Törzsvásárlói programunkhoz csatlakozni?

  • 15%-os kedvezményt kap bármely szemüvegkeret, szemüveglencse, kontaktlencse, iWear kontaktlencse ápolófolyadék, Comfort Drops 20ml kiszerelésű szemcsepp vagy napszemüveg vásárlása esetén.
  • Díjmentesen igényelhet törzsvásárlói kártyát üzleteinkben és a kedvezménnyel már az első vásárlásnál élhet!


Hogyan igényelhet törzsvásárlói kártyát?

Törzsvásárlói kártyát díjmentesen igényelhet üzletünkben szemüveg, napszemüveg, kontaktlencse, iWear kontaktlencse ápolófolyadék vagy Comfort Drops 20ml kiszerelésű szemcsepp vásárlásakor, és a 15%-os kedvezmény már az első vásárláskor megadjuk. Munkatársunk rögzíti az adatait, így Önnek már csak az adatokkal együtt kinyomtatott igénylőlapot kell leellenőriznie, majd aláírnia. Az igénylést követően azonnal kézhez kapja új Vision Express Törzsvásárlói kártyáját.

A törzsvásárlói szabályzat megtekintéséhez kattintson ide!

Teendők a kártya elvesztése esetén

Mindenkivel előfordulhat, hogy elveszíti vagy esetleg ellopják tőle a kártyát, ezért kérjük haladéktalanul jelezze vevőszolgálatunknak.

Törzsvásárló személyes adataiban történő változás bejelentése

Annak érdekében, hogy továbbra is tájékoztatni tudjuk kedvezményeinkről, kérjük tájékoztassa a vevőszolgálatunkat email-ben. Kollégáink készséggel segítenek az adatok aktualizálásában.


E-mail:

vevoszolgalat@vision-express.hu

Az írásban érkező megkeresésekre igyekszünk minél előbb, de legkésőbb a beérkezéstől számított 30 napon belül válaszolni.

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került