Szolgáltatások

Ismerje meg a Vision Express üzleteinkben elérhető szolgáltatásainkat, amelyekkel a lehető legmagasabb szinten szeretnénk megfelelni minden vásárlói igénynek.

Látásvizsgálat
Szolgáltatás

Látásvizsgálat

Melyek azok az észrevételek, amelyek észlelésekor el kell mennie látásvizsgálatra? Valljuk be őszintén, hogy addig nem megyünk el orvoshoz, ameddig nem fáj semmink. Sokan a látásvizsgálattal is így vannak, csak akkor mennek el vizsgálatra, ha a látási problémák már kényelmetlenséget okoznak a mindennapjaikban.

Tovább
Kontaktlencse-előfizetés
Szolgáltatás

Kontaktlencse-előfizetés

Fedezze fel Ön is a kontaktlencse-előfizetés előnyeit, és fizessen elő Vision Express home szolgáltatásunkra, hogy minden hónapban házhoz kapja következő pár kontaktlencséjét!

Tovább
Online időpontfoglalás
Szolgáltatás

Online időpontfoglalás

Senki sem szeret hosszabb időn keresztül várakozni, szeretünk jól gazdálkodni az időnkkel, ezért is igyekszünk minél jobban megtervezni az életünket. Az időpontfoglalás egy ilyen kényelmi funkció, amelynek használata során biztosak lehetünk abban, hogy várakozás nélkül tudjuk igénybe venni az adott szolgáltatást.

Tovább
Szerviz és UV ellenőrzés
Szolgáltatás

Szerviz és UV ellenőrzés

Meglazult a szemüveg szára vagy kiesett a csavar, kisebb javításokra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készségesen segítenek a probléma megoldásában. Az adott üzlet lehetőségeihez képest díjtalanul és azonnal elvégezzük a szemüveg beállítását, a csavarok meghúzását, pótlását vagy az orrtámasz papucsok cseréjét.

Tovább
Szemüvegkészítés akár 1 óra alatt
Szolgáltatás

Szemüvegkészítés akár 1 óra alatt

Jelenleg egy felgyorsult világban élünk, szeretnénk mindent gyorsan megoldani, elintézni, időt spórolni. Minden csiszolóműhellyel rendelkező üzletünkben több éves gyakorlattal rendelkező szakemberekkel, valamint a szemüveglencse gyártó cégek által is használt és forgalmazott, legmodernebb és leggyorsabb csiszológépekkel dolgozunk.

Tovább
Multifokális lencse kipróbálási garancia
Garancia

Multifokális lencse kipróbálási garancia

A multifokális lencse kipróbálásakor különböző tapasztalatokat, érzéseket érezhetünk, hiszen mindenki máshogy reagál egy új, eddig ismeretlen termékre. Vannak olyan vásárlóink, akik már az első próba után azonosulnak a lencsével, már le sem szeretnék venni, hiszen sokkal könnyebbé válik az életük.

Tovább
90 napos látásvizsgálat-garancia
Garancia

90 napos látásvizsgálat-garancia

Látásunk ellenőrzése ugyanolyan fontos, mint bármelyik más szűrővizsgálat elvégzése. Hiába vagyunk kortalanok és minden nappal csak fiatalodunk, fontos, hogy szemeink épségére is kellő figyelmet fordítsunk.

Tovább
Vision Express Plusz Garancia
Garancia

Vision Express Plusz Garancia

Biztonság, csak napi néhány forintért! Mindannyiunk életében előfordult már, hogy letört a szemüvegünk szára, megkarcolódott a szemüveglencsénk vagy legrosszabb esetben elhagytuk a szemüvegünket. Ezeknek a problémáknak az elkerülésére vezettük be a Plusz Garancia szolgáltatásunkat.

Tovább
Törzsvásárlói program
Program

Törzsvásárlói program

Miért érdemes Törzsvásárlói programunkhoz csatlakozni? 15%-os kedvezményt kap bármely szemüvegkeret és szemüveglencse, kontaktlencse vagy napszemüveg vásárlása esetén.

Tovább
Egészségpénztári partner
Program

Egészségpénztári partner

Tudta, hogy egészségpénztári kártyájával szemüveget és kontaktlencsét is vásárolhat? Az elmúlt években több egészségpénztárral kötöttünk együttműködési szerződést, melynek köszönhetően tagjaik számára az alábbi kedvezményeket biztosítjuk üzleteinkben a szemüvegkeretek, kontaktlencsék és a látásvizsgálat fogyasztói árából.

Tovább
Ajándékutalvány
Program

Ajándékutalvány

Ajándékozzon Vision Express vásárlási utalványt! Nincs ötlete, hogy mivel lepje meg szeretteit, családtagját, barátait? Különleges, de hasznos ajándékot szeretne adni? A 10.000 Ft-os névértéken megvásárolható Vision Express utalványok a kiadástól számított 6 hónapon belül bármilyen optikai termék vagy szolgáltatás vásárlásakor beválthatók üzleteinkben.

Tovább

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került

Ne hagyja veszni!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és személyre szabott marketingkommunikációnkban ismerje meg exkluzív ajánlatainkat és a legfrissebb információinkat!