90 napos látásvizsgálat garancia

90 napos látásvizsgálat garancia

Látásunk ellenőrzése ugyanolyan fontos, mint bármelyik más szűrővizsgálat elvégzése. Hiába vagyunk kortalanok és minden nappal csak fiatalodunk, fontos, hogy szemeink épségére is kellő figyelmet fordítsunk.

Üzleteinkben teljes körű optikai szolgáltatást végzünk vásárlóink számára, melyet szakértő kollégáink végeznek el. Ha szeretnék rövid időn belül megoldani ezt a vizsgálatot, akkor javasoljuk az időpontfoglalási rendszerünket, hogy elkerüljék a várakozást.

A megfelelő dioptria kiválasztása után pedig széles kínálatunkból nyílik lehetősége a személyiségéhez megfelelően illő keret kiválasztására. Minden adott ahhoz, hogy mindent egy helyben, azonnal el tudjunk intézni, meg tudjunk oldani.

Ha azonban úgy érzi, hogy mégsem ideális az általunk elkészített szemüveg és ezt 90 napon belül jelzi is kollégáinknak, akkor a látásvizsgálatot térítésmentesen megismételjük. Amennyiben szükséges a lencséket cserélni, akkor a megállapított korrekcióigénynek megfelelően cseréljük, természetesen további díj megfizetése nélkül.

Ha a vizsgálat során bebizonyosodik, hogy szemüvegre és/vagy kontaktlencsére lesz szükség, akkor az alábbi, aktuális kedvezményeink közül tud választani.

Üzlet keresés

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került