Tippek szemüvegválasztáshoz

Tippek szemüvegválasztáshoz

Több lehetek egy szemüveggel? Hát persze! A szem a lélek tükre, így az sem mindegy, mibe öltöztetjük.

Egy jól megválasztott formával és színnel szinte életre kel az arcunk, míg egy kevésbé passzoló kerettel akár sápadtnak is tűnhetünk. Mindemellett kiemelhetjük vagy akár elrejthetjük vonásainkat általa. Nem csoda, hogy azt mondják, a szemüveg öltöztet!

Mi, a Vision Expressnél segítünk mindenkinek, hogy megmutathassa, több van benne: stílusosabb, bevállalósabb, vagy épp kifinomultan elegánsabb a környezeténél.

Új szemüveg választásakor a funkcionalitás azonban továbbra is fontos. A szemüveglencse dioptriája és anyaga mellett figyelembe kell venni, hogy állandó használatra, vagy alkalmi viseletre készül a szemüveg, ugyanakkor mást javaslunk kiránduláshoz is, mint egy üzleti tárgyalásra. A forma és szín mellett ügyelni kell a szárhossz és az orrnyereg méretére is, hogy ne csúszkáljon, és ne hagyjon nyomot a szemüveg az arcon. Mivel napjainkban a fémallergia is egyre több embernek okoz problémát, a keret kiválasztásakor ez is egy fontos szempont.

Csak annyit kell tudnia, melyik arcát szeretné megmutatni, optikai tanácsadóink pedig segítenek, hogy ehhez melyik a legmegfelelőbb keret.


Találja meg az arcformájához legjobban illő modellt!

Üzlet keresés

Miért válassza a Vision Express-t?

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került