Multifokális szemüveg

Multifokális szemüveg

A multifokális szemüveglencse biztosítja az éles látást minden távolságra, választóvonal nélkül, valamint az ezzel együtt járó kényelmet, magabiztosságot és az egyéniségét kifejező keretet, amit nem kell cserélgetnie.

Ha már betöltötte a 40. évet, és egyre régebb óta fiatal, tapasztalhatja, hogy a szeme nem fiatalodik, ellenben nehezebben lát élesen a különböző távolságokra.

Erre a problémára nyújt kényelmes megoldást a multifokális szemüveglencse.


Segítségével élesen láthat minden távolságra: egyszerre olvasó- és távoli szemüveg, ugyanakkor a lencse különleges kialakításának köszönhetően a köztes távolságokra (pl. monitor) is tökéletes látásélményt biztosít. Végre elfelejtheti a szemüvegek cserélgetését.

A különböző komfortnövelő bevonatokkal a szemüveg viselése szinte észrevehetetlen lehet.


Túl magas a dioptriát hord? A vékonyított lencse az esztétikus megoldás.

Jó lenne egy szemüveg, amelyben nem vakítja a napfény? A dioptriás napszemüveglencsét akár kedvenc keretébe vagy napszemüvegbe is kérheti. A dioptriás napszemüveglencsék több színárnyalatban kaphatók, így Ön dönt, milyen színben szeretné látni a világot.

Kényelmetlen a szemüveg és a napszemüveg állandó cserélgetése? A megoldás a fényre sötétedő lencse, ami az UV-fény hatására besötétedik. Sőt, vezetéshez is kínálunk fényre sötétedő szemüveglencsét, ami akkor is besötétedik, ha az autóban ül (annak ellenére, hogy a szélvédő is szűri az UV-fényt).

Váltson kényelmes és stílusos multifokális szemüvegre kockázat nélkül, Kipróbálási garanciával! Várjuk üzleteinkben, foglaljon időpontot még ma!

Tökéletes látásélmény minden távolságra!

A multifokális lencse felső részébe kerülnek a távoli látást segítő, középen a köztes távolsághoz (pl. monitor) szükséges, alul pedig az olvasódioptriák.


Hogyan kell tartani a fejet, ha különböző távolságokra szeretne fókuszálni?

  • normál fejtartásnál, vízszintesen távolra nézve, a lencse felső harmadán keresztül nézünk;
  • a köztes távolságoknál – mint például a monitor – már kissé lefelé tekintünk, ilyenkor használjuk a csatorna részt, amiből különféle szélességűeket kérhetünk.
  • a mobiltelefon, könyv vagy tablet olvasáskor pedig lefelé tekintünk, ilyenkor használjuk a lencse alsó harmadát.

Ilyen egyszerű!

Kérdése van a multifokális lencsével kapcsolatban?

  • Miért nem jó nekem a hagyományos olvasószemüveg? Az olvasószemüveggel a köztes távolságokat (pl. monitor, főzőlap) kb. 40-45 éves kor felett már nem látjuk tökéletesen, ezért lehet szükségünk a multifokális szemüvegre, amellyel mindenhova élesen látunk.
  • Nem lesz nehéz megszoknom a multifokális szemüveget? A multifokális lencse kipróbálásakor mindenki máshogy reagál: van, aki az első próba után többet le se venné, és van olyan vásárló, aki pár nap után szereti meg igazán a szemüvegét. Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk a helyes használat elsajátításában, hogy komfortossá tegyük látásélményét. Ha pedig mégsem tudná megszokni, kipróbálási garanciánknak köszönhetően multifokális lencséjét becserélheti olvasó/távoli szemüvegre.
  • Találok hozzám illő, megfelelő multifokális szemüveget? Nem lesz túl drága? Széles választékunk a multifokális szemüveglencsékre is vonatkozik, így vásárlóink számos típus és rendelhető réteg közül választhatnak - a szemüveg ára is ezek szerint alakul. A multifokális szemüvegekhez is elérhető a legújabb trendeket követő keretek legnagyobb része, így biztosan talál olyat, amelyben igazán kifejezheti önmagát.
  • A munkámhoz is tudom használni a multifokális szemüveget? Igen, ugyanakkor, ha csak kifejezetten a munkájához lenne szüksége szemüvegre, munkatársaink segítenek Önnek megtalálni a szakmájához leginkább megfelelő munkaprogresszív lencsét. Mindemellett, ha sokat ül képernyő vagy számítógép előtt, a Blue Filter réteg segítségével kiszűrheti és minimalizálhatja a digitális eszközök által kibocsátott, a szemre káros kék fényt.
  • Nem fárasztó, hogy másképp kell tartanom a fejem? Nem kell másképpen tartania fejét: a multifokális szemüveg csak a fejmozgás minimális hangolását igényli, ami sokkal kevesebb fáradozással jár, mintha 2 vagy akár 3 szemüveget kellene cserélgetni a különböző távolságokhoz.

OLVASÓLENCSE

Az olvasószemüveg csak meghatározott távolságra (nagyjából 40 cm) nyújt éles látást: fő előnye a nagy látótér közelre, azonban zavaró felnézni vele, és egyáltalán nem használható távolra.

TÁVOLI LENCSE

Azoknak, akik homályosan látják a távoli dolgokat (pl. utcatáblák, filmes feliratok vagy laptop képernyője stb.), de közelre élesen látnak.

MULTIFOKÁLIS LENCSE

A multifokális lencsével nemcsak közelre és távolra, hanem a köztes távolságra (pl. a monitor) is élesen láthatunk, ráadásul a lencsén nincs feltűnő választóvonal, mint a bifokális lencsék esetében.

Üzlet keresés

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került