Tudnivalók a szemüvegekről

Milyen az ideális szemüveg? Hogyan válasszunk szemüvegkeretet magunknak? Kinek lehet megfelelő választás a multifokális szemüveg? Miért válasszon dioptriás napszemüveget? Mit tegyünk, ha sokat ülünk monitor előtt? Szakértő cikkeinkben megismerheti a legfontosabb tudnivalókat.

Diotriás napszemüveglencse

A dioptriás napszemüveglencsét akár kedvenc keretébe vagy napszemüvegbe is kérheti. A dioptriás napszemüveglencsék több színárnyalatban kaphatók, így Ön dönt, milyen színben szeretné látni a világot.

Tovább

Lencsemegoldások digitális eszközöket használóknak

Sokat dolgozik laptopon vagy mobilon? Szabadidejét rendszeresen tölti képernyő előtt? Van megoldásunk, amivel kímélheti szemét!

Tovább

Tippek szemüvegválasztáshoz

Több lehetek egy szemüveggel? Hát persze! A szem a lélek tükre, így az sem mindegy, mibe öltöztetjük.

Tovább

Szemüveg-karbantartás

A szemüveglencsék és bevonatok sérülékenyek, ezért érdemes megfelelően vigyázni rájuk és karban tartani őket.

Tovább

Multifokális szemüveg

A multifokális szemüveglencse biztosítja az éles látást minden távolságra, választóvonal nélkül, valamint az ezzel együtt járó kényelmet.

Tovább

Olvasó- és Távoli szemüveg

Az olvasó vagy távoli szemüveg tökéletes megoldás, ha közelre vagy távolra nem látunk élesen. Állandó vagy alkalmi viseletként is hordhatók.

Tovább

Napi pár perc szemtornával sokat tehet a jobb látásélményért!

Legyen bátor, és mutasson példát kollégáinak, hogy napközben is lehet szemtornát végezni. Íme, néhány gyakorlat!

Tovább

Szemüvegkeretszín-tanácsadás

A színeknek különösen nagy szerepük van abban, hogy arcunk életre kel, vagy épp fakóvá lesz. A színelemzés alapján 4 fő kategóriába sorolhatók az emberek: Tavasz, Nyár, Ősz, Tél. Érdemes megfigyelnie magát, melyik csoportba tartozik, hiszen ez segítségére lehet szemüvegválasztáskor is.Nézzük az egyes évszakok jellemzőit!

Tovább

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került