Szemüveg-karbantartás

Szemüveg-karbantartás

Szemüvegem, ha akarom szép marad, ha akarom, nem.

Tárolás

A szemüveglencsék és bevonataik bizony sérülékenyek, ezért, hogy a karcolódásoktól megóvja szemüvegét, tárolja lehetőség szerint keményfedelű szemüvegtokban.

Óvja a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoktól, sugárzó hőtől, vegyi anyagoktól, kozmetikumoktól, tengervíztől, erős fizikai, mechanikai hatásoktól. Szaunába, szoláriumba ne menjen vele.

Szélvédő mögött a műszerfalon és a kesztyűtartóban ne tárolja, mert a felforrósodott autóban lévő hőmérséklet árthat az anyagnak.

Tisztítás

A műanyag szemüveglencsét csak nedvesen, langyos vízzel, zsíros szennyeződés esetén semleges kémhatású tisztítószerrel, illetve optikai üzletben beszerezhető tisztító folyadékkal, textil vagy speciális impregnált törlőkendővel tisztítsa.

Papírtörlőt soha ne használjon! Csak az üveglencse tisztítható szarvasbőrrel. A szemüvegkeret szennyeződései puha törlővel szárazon, illetve nedvesen, semleges

vagy speciális optikai tisztítószerrel, optikai szaküzletben ultrahangos tisztítással távolíthatók el.

Javítás

A termék sérülése, utólagos beállítási igénye esetén szakembereink segítségére lesznek, ingyen elvégzünk kisebb javításokat, csavarok cseréjét. Házilag ne próbálja meg javítani szemüvegét!

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került