Tudnivalók a kontaktlencsékről

Fedezze fel Ön is a kontaktlencse-viselés szabadságát és tudjon meg többet a kontaktlencsékről! Kik viselhetnek kontaktlencsét? Milyen típusú kontaktlencséket vásárolhat? Milyen előnyei vannak a kontaktlencse-előfizetésnek? Szakértő cikkeinkben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

Kontaktlencse és napszemüveg

Amikor UV-sugárzásról hallunk vagy beszélünk, akkor mindannyiunknak először a bőre védelme jut eszébe, de nem csak a bőrünket, hanem szemünket és védenünk kell. Minden korban ajánlott erre odafigyelnünk.

Tovább

Kontaktlencse-előfizetés. Hogyan lehetünk előfizetők?

Rendelje házhoz kontaktlencséjét a Vision Express Kontaktlencse-előfizetés szolgáltatásával, és élvezze ki a megspórolt időt!

Tovább

Kontaktlencse minden korosztálynak

Kontaktlencse minden korban, minden élethelyzetben. Nemcsak fiataloknak, hanem akár 40 éves kor felett is!

Tovább

Megoldások kontaktlencse mellett

Akár napi vagy havi kontaktlencsét viselünk mindig jó, ha a kontaktlencse mellett gondoskodik tartalék megoldásról. Előfordulhat, hogy szemének a vártnál több időre van szüksége ahhoz, hogy hozzászokjon a lencséhez, vagy a körülmények nem ideálisak a használatára, vagy csak elveszíti.

Tovább

Hogyan lehetek kontaktlencseviselő?

Már eldöntötte, hogy nem szeretne szemüveget viselni. Tudja azt is, hogy a kontaktlencsék nem csúsznak le orráról, bármilyen tevékenység közben kényelmes megoldást nyújtanak és nem korlátozzák munka, sport vagy utazás közben.

Tovább

Kontaktlencse-folyadékok

Havi kontaktlencséje mellé ápolófolyadékra lesz szüksége. A kontaktlencse-folyadékok fertőtlenítenek és hidratálják szemét kontaktlencse-viselés közben. Tisztítsa Ön is megfelelően kontaktlencséjét, és így csökkentheti a szemirritációt!

Tovább

Multifokális kontaktlencse

A multifokális kontaktlencséket általában 40 év kor felett szokták ajánlani. Ilyenkor tapasztaljuk azt, hogy a távoli tárgyakhoz használt egyfókuszú szemüvegünkkel még a számítógépünkön lévő betűket épphogy el tudjuk olvasni.

Tovább

Miért válasszunk kontaktlencsét?

Gondolhatnánk, hogy a kontaktlencse csak a fiataloknak való, de ez nem így van: általában 14 éves kortól ajánljuk, de 40 éves kor felett is gyakori a használata.

Tovább

Kontaktlencse előnyei

A kontaktlencseviselésnek számos olyan előnye van, amellyel megkönnyíthetjük a mindennapjainkat.

Tovább

Kontaktlencse-előfizetés

A kontaktlencse korlátlan szabadságot kínál. Amellett, hogy új arcát mutathatja vele a világnak, kontaktlencse-előfizetéssel a vásárlás is kényelmes és egyszerű.

Tovább

Mi a különbség az egyes lencsetípusok között?

A kontaktlencse hordása egyszerű, kényelmes, és könnyebbséget jelent a mindennapok során.

Tovább

Kontaktlencsehasználat

Akkor tehet a legtöbbet szeme egészségének megőrzésében, ha mindig optikai üzletben vásárol ápolófolyadékot havi kontaktlencséje tisztítására és szemcseppet szeme hidratálására.

Tovább

Tippek kontaktlencséhez

Tippek kontaktlencsékhez a mindennapokra, utazáshoz vagy akár sminkeléshez.

Tovább

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került