Tudnivalók a kontaktlencsékről

Fedezze fel Ön is a kontaktlencse-viselés szabadságát, és tudjon meg többet a kontaktlencsékről! Kik viselhetnek kontaktlencsét? Milyen típusú kontaktlencséket vásárolhat? Milyen előnyei vannak a kontaktlencse-előfizetésnek? Szakértő cikkeinkben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

Kontaktlencse és napszemüveg

Kontaktlencse és napszemüveg

Amikor UV-sugárzásról hallunk vagy beszélünk, akkor mindannyiunknak először a bőre védelme jut eszébe, de nem csak a bőrünket, hanem szemünket is védenünk kell. Minden korban ajánlott erre odafigyelnünk.

Tovább
Megoldások kontaktlencse mellett

Megoldások kontaktlencse mellett

Akár napi vagy havi kontaktlencsét visel, mindig jó, ha a kontaktlencse mellett gondoskodik tartalék megoldásról. Előfordulhat, hogy szemének a vártnál több időre van szüksége ahhoz, hogy hozzászokjon a lencséhez, vagy a körülmények nem ideálisak a használatára, vagy csak elveszíti.

Tovább
Hogyan lehetek kontaktlencse-viselő?

Hogyan lehetek kontaktlencse-viselő?

Már eldöntötte, hogy nem szeretne szemüveget viselni. Tudja azt is, hogy a kontaktlencsék nem csúsznak le orráról, bármilyen tevékenység közben kényelmes megoldást nyújtanak, és nem korlátozzák munka, sport vagy utazás közben.

Tovább
Kontaktlencse-folyadékok

Kontaktlencse-folyadékok

Havi kontaktlencséje mellé ápolófolyadékra lesz szüksége. A kontaktlencse-folyadékok fertőtlenítenek és hidratálják szemét kontaktlencse-viselés közben. Tisztítsa Ön is megfelelően kontaktlencséjét, és így csökkentheti a szemirritációt!

Tovább
Multifokális kontaktlencse

Multifokális kontaktlencse

A multifokális kontaktlencséket általában 40 év kor felett szokták ajánlani. Ilyenkor tapasztaljuk azt, hogy a távoli tárgyakhoz használt egyfókuszú szemüvegünkkel még a számítógépünkön lévő betűket épphogy el tudjuk olvasni.

Tovább
Kontaktlencse-előfizetés

Kontaktlencse-előfizetés

A kontaktlencse korlátlan szabadságot kínál. Amellett, hogy új arcát mutathatja vele a világnak, kontaktlencse-előfizetéssel a vásárlás is kényelmes és egyszerű.

Tovább
Kontaktlencse-használat

Kontaktlencse-használat

Akkor tehet a legtöbbet szeme egészségének megőrzésében, ha mindig optikai üzletben vásárol ápolófolyadékot havi kontaktlencséje tisztítására és szemcseppet szeme hidratálására.

Tovább

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került