Tippek kontaktlencséhez

Tippek kontaktlencséhez

Mindennapokra, utazáshoz, megjelenéshez

Mindennapokra

Mindennapokra


 1. Pislogjon gyakran. Szeme kiszáradhat, ha sokáig összpontosít a számítógép vagy a telefon képernyőjére. Egyes kontaktlencsék magas oxigénáteresztő-képességük által segítenek szeme hidratálásában. Megelőzheti a szemszárazságot, ha természetes módon mellette gyakran pislog. Link: Milyen kontaktlencsét válasszak?
 2. Tartson szünetet. Ne üljön egész nap a képernyők előtt! Keljen fel és mozogjon, beszélgessen a kollégákkal! Ha ezt 30 percenként vagy óránként megteszi, akkor pihenteti szemét a képernyők által kibocsátott kék fény negatív hatásaitól.
 3. Használjon szemcseppet. Ha gyakran pislogott, szünetet is tartott, de még mindig úgy érzi, hogy fáj, száraz a szeme, akkor kontaktlencséje mellé nyugodtan használhat szemcseppet. Kicsi, így könnyen elfér a táskájában, asztalán.
 4. Tisztítsa eszközeit: Az érintőképernyők, billentyűzetek vonzzák a port és a baktériumokat. Tisztítsa minél gyakrabban őket. Amikor felhelyezi vagy eltávolítja kontaktlencséjét, előtte mindig mosson kezet!

Utazáshoz

 1. Használjon szemcseppet. Utazás közben a repülőgépek és a légkondicionált terek száraz levegője miatt szeme kiszáradhat. Ha kontaktlencséje tisztításához/tárolásához ápolófolyadékot használ, az segít szeme hidratálásában. A szemszárazság elkerülése érdekében a legtöbbet akkor teheti, ha szemcseppet használ, ami akár a kézipoggyászában is elfér.
 2. Ellenőrizze a mennyiséget. Kontaktlencséje megfelelő tisztításához és tárolásához elengedhetetlen az ápolófolyadék. Utazás előtt nézze meg, hogy mekkora maximális folyadékmennyiséget vihet magával.
 3. UV-védelem. Egyes iWear kontaktlencsék UV-védelemmel vannak ellátva. Ha ilyen típust visel, biztos lehet abban, hogy védi szeme azon részét, amit a kontaktlencse fed. A teljes védelem érdekében kombinálja kontaktlencséjét egy stílusának megfelelő napszemüveggel. Így nem csak védi szemét, de még egyéniségét is kifejezheti. Link: napszemüvegek
 4. Legyen Önnél tartalék kontaktlencse. Az iWear kontaktlencséket sok helyen megvásárolhatja, de ne a helyi Vision Express üzletet keresse, legyen Önnél tartalék, így pihenhet és felfedezheti a környezetet.

Megjelenéshez

 1. Hajszárító és hajlakk. Mielőtt felhelyezné a kontaktlencséjét, szárítsa meg a haját és szükség esetén használjon hajlakkot és zselét. Mivel ezek kiszáríthatják és kárt tehetnek a kontaktlencsében, ezért, ha fodrászhoz megy, előtte vegye ki a kontaktlencséjét.
 2. Sminkelés. Helyezze fel a kontaktlencsét tiszta kézzel, mielőtt kisminkeli magát, és az eredmény csodás lesz! Figyeljen arra, hogy semmilyen olajat, krémet ne vigyen fel a kontaktlencsére!
 3. Smink eltávolítása. Sminkje eltávolítása előtt vegye ki kontaktlencséjét. Használjon hipoallergén sminklemosót, ezáltal elkerülheti a szemirritációt.
 4. UV-védelem: Nem csak bőrét kell védenie a káros UV-sugaraktól, hanem szemét is. Egyes iWear kontaktlencsék UV-védelemmel vannak ellátva. Szemének azt a részét védi, melyet a kontaktlencse fed. A teljes védelem érdekében kombinálja kontaktlencséjét egy stílusának megfelelő napszemüveggel. Így nem csak védi szemét, de még egyéniségét is kifejezheti.

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került