Virtuális napszemüveg próba

Szeretne egy új, divatos napszemüveget, azonban nincs sem ideje, sem energiája arra, hogy egy üzletben szemüvegek felpróbálásával töltsön el hosszú perceket? Jobban tetszene, ha kényelmesen a fotelből, esetleg egyenesen a kanapéról tudná kiválasztani azt, amelyik a legjobban illik Önhöz és a stílusához? Megoldottuk!

Webáruházunk Virtuális Napszemüveg Próba funkciójának segítségével ott próbálhatja fel a napszemüveget, az Önnek tetsző darabot, ahol éppen kényelmes!

Az új Virtuális Napszemüveg próba funkciónkkal webáruházunk még könnyebbé, még kényelmesebbé teszi a napszemüveg keret válogatási - kiválasztási procedúráját. Ezentúl anélkül is felpróbálhatja az Önhöz legjobban illő napszemüveget, hogy egy percet is töltene az üzletekben. A fárasztó munkanap után egyszerűen menjen haza, helyezze magát kényelembe, vagy csak maradjon kényelmes kanapéján és válogasson kedvére a világ legnépszerűbb és természetesen a legdivatosabb gyereknői és férfi napszemüveg márkái közül!


MEGNÉZEM

Hála a kiterjesztett valóság (AR) technológiájának, a napszemüveg választékunkban található márkás napszemüvegek jelentős része akár bárhonnan felpróbálható! 

 Ray-Ban, Oakley, Police, Carrera vagy Polariod napszemüveg az, amit keres? Nézelődjön kedvére, próbálja fel ott, akkor és amikor szeretné! A Virtuális Napszemüveg Próbával gyorsabb és jelentősen kényelmesebb a napszemüveg vásárlás a Vision Expressnél!


MEGNÉZEM

A funkció használata roppant egyszerű: csak ki kell választania a virtuálisan felpróbálható szemüvegek kínálatából a számára leginkább tetszőt, ezután kattintson/bökjön a Próbálja fel! feliratra, engedélyezze, hogy a funkció hozzáférjen az okostelefonja, tabletje, számítógépe kamerájához, és már láthatja, hogyan áll Önnek mondjuk a Ray-Ban legújabb napszemüveg kollekciójának egy tagja!