Virtuális napszemüveg próba

Virtuális napszemüveg próba

Szeretne egy új, divatos napszemüveget, azonban nincs sem ideje, sem energiája arra, hogy egy üzletben szemüvegek felpróbálásával töltsön el hosszú perceket? Jobban tetszene, ha kényelmesen a fotelből, esetleg egyenesen a kanapéról tudná kiválasztani azt, amelyik a legjobban illik Önhöz és a stílusához? Megoldottuk!

Webáruházunk Virtuális Napszemüveg Próba funkciójának segítségével ott próbálhatja fel a napszemüveget, az Önnek tetsző darabot, ahol éppen kényelmes!

Az új Virtuális Napszemüveg próba funkciónkkal webáruházunk még könnyebbé, még kényelmesebbé teszi a napszemüveg keret válogatási - kiválasztási procedúráját. Ezentúl anélkül is felpróbálhatja az Önhöz legjobban illő napszemüveget, hogy egy percet is töltene az üzletekben. A fárasztó munkanap után egyszerűen menjen haza, helyezze magát kényelembe, vagy csak maradjon kényelmes kanapéján és válogasson kedvére a világ legnépszerűbb és természetesen a legdivatosabb gyereknői és férfi napszemüveg márkái közül!


MEGNÉZEM

Hála a kiterjesztett valóság (AR) technológiájának, a napszemüveg választékunkban található márkás napszemüvegek jelentős része akár bárhonnan felpróbálható! 

 Ray-Ban, Oakley, Police, Carrera vagy Polariod napszemüveg az, amit keres? Nézelődjön kedvére, próbálja fel ott, akkor és amikor szeretné! A Virtuális Napszemüveg Próbával gyorsabb és jelentősen kényelmesebb a napszemüveg vásárlás a Vision Expressnél!


MEGNÉZEM

A funkció használata roppant egyszerű: csak ki kell választania a virtuálisan felpróbálható szemüvegek kínálatából a számára leginkább tetszőt, ezután kattintson/bökjön a Próbálja fel! feliratra, engedélyezze, hogy a funkció hozzáférjen az okostelefonja, tabletje, számítógépe kamerájához, és már láthatja, hogyan áll Önnek mondjuk a Ray-Ban legújabb napszemüveg kollekciójának egy tagja!