Emporio Armani: milánói csúcs-divat, zöld szemlélettel

Emporio Armani: milánói csúcs-divat, zöld szemlélettel

Az 1975-ben született, milánói Giorgio Armani divatház nem szorul bemutatásra. A luxus vállalat által létrehozott Emporio Armani márka több mint négy évtizede uralja a divat szcénát. Mostmár nem csupán az összetéveszthetetlen stílus miatt van okunk rajongani az Emporio Armani napszemüvegekért és szemüvegekért. Az ökológiai kihívásokat felismerve a márka számos innovációt vezetett be, így ötvözi a modern csúcs-divatot a fenntarthatósággal. Ismerjük meg, hogyan érvényesül a zöld szemlélet!

Az Emporio Armani márka története

Giorgio Armani és társa, Sergio Galeotti 1975-ben alapították meg a Giorgio Armani házat. A vállalkozás elindításához szükséges tőkéhez Armani a saját autóját adta el. Még az alapítás évében piacra dobták első férfi és női ruhakollekciójukat, mely nagy sikert aratott a divatrajongók körében. Armani a korai sikert azzal magyarázza, hogy a tervezés során a legapróbb részletekre is jelentős hangsúlyt fektettek, így a ruhák valóban kivételesen magas minőségűek voltak.

Az Armani márka növekedésének jelentős lökés volt az 1980-ban megjelent “Amerikai dzsigoló” c. film. A történet főszereplője, Julian Kaye (Richard Gere), a luxusmárka öltönyeit viselte. A “Miami Vice” c. népszerű amerikai bűnügyi sorozatban is gyakran megjelentek Armani ruhadarabok. Az 1980-as években a divatház több almárkát indított el, ezek egyik legfontosabbika az 1981-ben született Emporio Armani. Még ebben az évben megnyitotta kapuit az első Emporio Armani üzlet Milánóban.

Az Emporio Armani márka célja, hogy a luxusruhákat és -kiegészítőket szélesebb körben elérhetővé tegye. A kedvezőbb árak ellenére is kivételes minőségű és páratlan megjelenésű termékek hamar népszerűvé váltak. A bátor, ikonikus stílusú divatcég több mint 40 éve meghatározó szerepet tölt be a divatpiacon.

Női Emporio Armani szemüvegkeret:

Emporio Armani EA3190

Emporio Armani EA3190

Az Emporio Armani EA3190 szemüveg egy időtlenül stílusos modell, ami remekül passzol szőke és barna hajhoz. A zsanéros kialakítás miatt egésznapos viselés esetén is maximális kényelmet biztosít.

Megnézem
Emporio Armani EA3193

Emporio Armani EA3193

Univerzális felhasználású, bármilyen helyzetben viselhető szemüveget keres? Akkor az Emporio Armani EA3193 modell tökéletes döntést jelent. A fekete színű, teljes keretes modell szinte bármely arcformához illeszkedik.

Megnézem
Emporio Armani EA3168

Emporio Armani EA3168

A márka női szemüveg kínálatának egyik legizgalmasabb modellje az Emporio Armani EA3168. Az íves, fekete keret tökéletesen harmóniát teremt erősebb arcvonások esetén.

Megnézem

Férfi Emporio Armani szemüvegkeret:

Emporio Armani EA1079

Emporio Armani EA1079

Az Emporio Armani EA1079 szemüveg hideg profizmust és megfontoltságot sugárzó darab. Kiválóan párosítható öltönnyel és egyéb formális viselettel.

Megnézem
Emporio Armani EA3177

Emporio Armani EA3177

Jobban kedveli a barátságosabb stílusú, fiatalabb modelleket? Akkor ismerje meg az Emporio Armani EA3177 szemüveget, amely szinte bármely arcformához illeszkedik.

Megnézem
Emporio Armani EA3169

Emporio Armani EA3169

A visszafogott megjelenés híve? Akkor tekintse meg az Emporio Armani EA3169 szemüveget, amely egy teljes keretes, fekete színű, zsanéros kialakítású modell.

Megnézem

Miért döntsek az Emporio Armani mellett?

Környezettudatosság mint központi érték

Fontosnak tartja, hogy divatdöntéseivel minimalizálja az ökológiai terhelését? Az Emporio Armani márka zöld és fenntarthatóság-centrikus szemlélete számos ponton jelentkezik:

  • Az Armani-csoport 2020-ban a Természetvédelmi Világalap (World Wide Fund, WWF) támogatásával hozzájárult a veszélyeztetett gorillák megóvásához.
  • 2021-ben pedig a WWF Klímaválság Alapjának támogatásával segítette az Északi-sark védelmét és megőrzését.
  • Az ökológiai fenntarthatóság és környezetvédelem iránti elkötelezettséget tovább erősítve 2023-ban az Armani-csoport környezetvédelmi szervek együttműködésével elindította a Puglia Regeneratív Pamut Projektet, melynek célja az “éghajlat-intelligens” mezőgazdasági módon történő gyapottermelés.


Páratlan stílusosság és egyedi megjelenés

Az Emporio Armani szemüvegekkel és napszemüvegekkel az olasz luxusdivat karnyújtásnyira van. Szerezze be saját modelljét és tegye még lehengerlőbbé megjelenését!


Egy luxusmárka, amely kiállta az idő próbáját

Az egyedien stílusos kiegészítők kiállták az idő próbáját: több mint 40 éve viselik színészek, énekesek és egyéb hírességek. Az összetéveszthetetlen sas logó napjainkra a kifinomult milánói divat szimbóluma lett.


Elegancia a hétköznapokra

A trendi kiegészítőkkel milánói eleganciát csempészhet a hétköznapokba. Legyen szó baráti összejövetelről, romantikus vízparti sétáról vagy egy formális viseletet megkövetelő eseményről, az Emporio Armani szemüvegben és napszemüvegben biztos lehet, hogy a megfelelő divatdöntést hozta.

Férfi Emporio Armani napszemüvegek:

Emporio Armani 0EA4197

Emporio Armani 0EA4197

Rajong a vintage megjelenésű, maszkulin keretű napszemüvegekért? Akkor fejezze ki egyéni stílusát a szögletes keretű, barnás lencséjű Emporio Armani 0EA4197 napszemüveggel!

Megnézem
Emporio Armani 0EA4199U

Emporio Armani 0EA4199U

Amennyiben jobban kedveli a sportos, visszafogottabb darabokat, nem fog csalódni a 2000-es éveket idéző Emporio Armani 0EA4199U napszemüvegben!

Megnézem
Emporio Armani 0EA4204U

Emporio Armani 0EA4204U

Az Emporio Armani 0EA4204U napszemüveg tökéletes választást jelent, amennyiben rajong a hiperfuturisztikus dizájnú kiegészítőkért. A sci-fi filmeket idéző modellel lehetetlen belesimulni a tömegbe.

Megnézem

Női Emporio Armani napszemüveg:

Emporio Armani 0EA4176

Emporio Armani 0EA4176

A nőies megjelenésű, macskaszem formájú darabokat kedveli? Akkor ideje megismerni az Emporio Armani 0EA4176 napszemüveget! A barnás-bézses színű keret és oversized méret garantálja a hollywood-i filmes divat stílust.

Megnézem
Emporio Armani 0EA4169

Emporio Armani 0EA4169

A 60-as évek szemüveg divatja a mai napig meghatározó. Mi sem jobb példa erre, mint az Emporio Armani 0EA4169 napszemüveg, amely tökéletesen képviseli ezt a divat érát. Szerezze be a retró modellt és tegye mégizgalmasabbá outfitjeit!

Megnézem
Emporio Armani 0EA4203U

Emporio Armani 0EA4203U

Az oversized napszemüvegek szerelmeseinek kihagyhatatlan az Emporio Armani 0EA4203U modell. A fekete színű, nagy lencseméretű kiegészítő szinte bármilyen ruhával kombinálható.

Megnézem

Böngéssze végig Emporio Armani napszemüveg kínálatunkat és találja meg az igényeinek megfelelő darabot!

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került