iWear kontaktlencsék

iWear kontaktlencsék

Mikor és milyen típusú kontaktlencsét válasszunk? Sokan hallottuk már azt a mondást, hogy egy jó szemüveg öltöztet. Ez így is van.

Azonban nem mindannyian tudjuk elképzelni vele a világunkat. Hányan hangoztattuk már különböző okok miatt, hogy én biztosan nem fogok szemüveget felvenni. Úgy érezzük, sokkal inkább meg tudjuk mutatni igazi arcunkat, stílusunkat, ha nincs rajtunk egy keret egész nap. Hunyorgunk, próbálunk fókuszálni a telefonunkon lévő kisbetűkre vagy egy prezentáció közben a vetítőre, mintha fényévekkel távolabb lenne. Mostantól nem kell húznunk- nyúznunk azt a kérdést, hogyan fogunk élesen látni. Itt a megoldás számunkra: iWear napi vagy havi kontaktlencse. A kontaktlencséknek rengeteg előnye van amellett, hogy segítenek nekünk az éles látásban.


Persze azokat sem feledjük el, akik a szemüvegre nemcsak, mint egy látásjavító eszköz tekintenek, hanem kifejezik vele igazi énjüket. Több szemüvegkeretük is van a különböző alkalmakra, ami illik bármelyik ruhájukhoz. Egy a bulizos, fesztiválozós eseményekhez, egy a konszolidált munkahelyi környezethez vagy egy szemüveg külön a bekuckózós otthoni pihenős, filmnézős hétvégékhez. A jó hír, hogy nekik is jól jöhet a kontaktlencse, ha felváltva hordják szemüvegükkel. Sporthoz, utazáshoz, nyaraláshoz.


Tehát a kontaktlencséket használhatjuk rendszeresen vagy egy-egy alkalom során, szemüvegünkkel felváltva is. De hogyan és milyen típusú kontaktlencsét válasszunk? Mit lehet tudni az iWear kontaktlencsékről?

Most segítséget kaphatunk ebben.

Kontaktlencsetípusok

Ahhoz, hogy kontaktlencse viselővé váljunk először egy szakemberrel kell megvizsgáltatnunk szemünk. A látásvizsgálat egyszerű és ha időpontot foglalunk a weboldalon online, még várakoznunk sem kell az üzletben. A látásvizsgálat után a kontaktlencse kiválasztásához azt kell figyelembe vennünk, hogy milyen alkalmak során szeretnénk használni azt.

Kezdő kontaktlencséseknek:

Kezdő kontaktlencséseknek:

Ha nem hordtunk még korábban kontaktlencsét akkor a lágy típusú lencsék segítenek megszokni nekünk a viselést. Vékonyak, anyaguknál fogva könnyen felhelyezhetjük és eltávolíthatjuk. Ha fontos számunkra a megjelenés, a stílus, mások szinte észre sem fogják venni, hogy kontaktlencsét hordunk.

  • iWear Harmony napi kontaktlencse
  • iWear Fresh napi kontaktlencse
  • iWear Activ napi kontaktlencse
  • iWear Balance Plus havi kontaktlencse
  • iWear Oxygen havi kontaktlencse

Utazáshoz, nyaraláshoz:

Utazáshoz, nyaraláshoz:

Egy élményekkel teli vagy épp a pihentető semmitevés közben is szükségünk lenne egy célszerű és könnyű megoldásra, ami semmiben nem akadályoz. Ezekre a rövidebb eseményekre inkább egy napi kontaktlencse lehet számunkra praktikusabb. A vízparton fröccsenő víz miatt, a homokban fekve hasznosabb lehet egy napi kontaktlencse, melyet használat után kidobunk, és nem kell ezektől a szennyeződésekről megtisztítanunk. A következő használatnál elővehetünk egy új, friss kontaktlencsét. Főként emiatt sokan vannak azok, akik általában szemüveget szoktak viselni, a nyaralások alkalmával mégis napi kontaktlencsére váltanak. Persze nem a napi kontaktlencse az egyetlen megoldás. Ha havi kontaktlencsét viselünk, azt is használhatjuk, csupán megfelelően kell tisztítanunk.  Utazáshoz, nyaraláshoz a következő kontaktlencséket ajánljuk:

  • iWear Fresh napi kontaktlencse
  • iWear Activ napi kontaktlencse
  • iWear Harmony napi kontaktlencse
  • iWear Hydro Sphere havi kontaktlencse

Kontaktlencse sportoláshoz és szórakozáshoz:

Kontaktlencse sportoláshoz és szórakozáshoz:

Sport vagy szórakozás közben, mikor aktívan mozgunk, a legfontosabb, hogy semmi ne akadályozzon minket. Még ha szeretjük is szemüvegünket, amellyel kifejezhetjük egyéniségünket és passzol a ruhánkhoz, mégis ilyenkor komfortosabb lehet számunkra egy kontaktlencse. Nem fog csúszkálni az orrunkon vagy párásodni. Nem kell odafigyelnünk rá, hogy nehogy elhagyjuk vagy kárt tegyünk benne mozgás közben. Az alábbi kontaktlencsékkel élesen láthatunk, ha aktív, dinamikus életmódot folytatnunk. Azt viszont fontos betartanunk, hogy havi kontaktlencsénket ne használjuk úszáshoz, a vizessportok esetén inkább napi kontaktlencsét viseljünk.

  • iWear Activ napi kontaktlencse
  • iWear Harmony napi kontaktlencse
  • iWear Balance Plus havi kontaktlencse
  • iWear Oxygen havi kontaktlencse

Digitális eszközökhöz:

Digitális eszközökhöz:

Ezek a kontaktlencsék hidratálják szemünket, miközben órákon át nézzük a képernyő erős fényeit, próbálunk fókuszálni a kis betűkre. Használatukkal elkerülhetjük a szemszárazságot, ha azonban napközben mégis kissé úgy érezzük elfáradt szemünk vagy plusz hidratálásra van szükségünk egy légkondicionált helységben, akkor segítségünkre lehet egy szemcsepp. Pár cseppel megfelelően hidratáljuk szemünk.

  • iWear Oxygen Relax havi kontaktlencse
  • iWear Harmony napi kontaktlencse
  • iWear Oxygen havi kontaktlencse
  • iWear Balance Plus havi kontaktlencse

40 év felettieknek – Multifokális kontaktlencsék:

40 év felettieknek – Multifokális kontaktlencsék:

40 év felett sem kell lemondanunk arról, hogy megmutassuk milyenek vagyunk igazán. Erre nem csak a szemüveg az egyetlen megoldás. Multifokális kontaktlencsékkel minden távolságra élesen láthatunk. Sőt ugyanolyan jól láthatunk közelre, távolra és köztes távolságra, mint egy szemüveggel filmnézés, vezetés vagy főzés közben, miközben a barátainkkal is csevegünk. A bifokális szemüveglencsékben a közeli és távoli dioptriák között egy éles választóvonal van. A multifokális kontaktlencsékben viszont éles választóvonal nélkül, koncentrikus körben helyezkednek el a dioptriák, így mindig a megfelelő dioptriával nézünk a megfelelő távolságra. Ha közelre vagy távolra nézünk, sokkal komfortosabban érezhetjük magunkat a mindennapok során.

Ilyen típusú lencsék:

  • iWear Activ Presbyopia napi kontaktlencse
  • iWear Oxygen Presbyopia havi kontaktlencse
  • iWear Oxygen Astigmatism Presbyopia havi kontaktlencse

Tórikus (cilinderes) kontaktlencsék:

Tórikus (cilinderes) kontaktlencsék:

Gyakran előfordul velünk, hogy olvasás közben tévesztjük a betűket, számokat? Akkor előfordulhat, hogy cilinderes a szemünk. Kicsit sem kell aggódnunk. Ez csupán azt jelenti, hogy egy speciális fénytörési hiba miatt kevésbé kontrasztosan látjuk a széleket, formákat. A tórikus (cilinderes) kontaktlencsék korrigálják szemünk fénytörési hibáját távolra és közelre is. Élesen láthatjuk főzés közben a recepteket, munka közben a laptopunkat vagy az otthoni pihenés közben kedvenc könyvünket, vezetésnél közlekedési táblákat, lámpákat.

Az alábbiak közül választhatunk:

  • iWear Harmony Astigmatism napi kontaktlencse
  • iWear Oxygen Astigmatism havi kontaktlencse
  • iWear Oxygen Astigmatism Presbyopia havi kontaktlencse
  • iWear Oxygen Astigmatism XR havi kontaktlencse (Azok számára, akiknek magasabb cilinder dioptriára van szüksége)

Látásvizsgálat után a fenti kontaktlencséket kipróbálhatjuk az üzletben. A kontaktlencse próba során megtanulhatjuk felhelyezni, eltávolítani. Havi kontaktlencse választása során azt is megtudhatjuk, miért és hogyan érdemes tisztítanunk kontaktlencséinket az ápolófolyadékkal.


Kontaktlencse-rendelés


iWear kontaktlencsénket ingyen házhoz rendelhetjük a kontaktlencse előfizetés keretében. Nem kell felhalmoznunk több hónapnyi kontaktlencsét, minden hónapban csak annyi lencséért fizetünk, amennyit használunk. Online kontaktlencse rendelésre a weboldalunkon nincs lehetőség, viszont előfizethetünk a kontaktlencsére Vision Express üzletünkben. Az ingyenes szállítás, kényelem az online fiók előnyei mellett ráadásul kedvezményesen juthatunk hozzá kontaktlencséinkhez. A kontaktlencse előfizetésről még információkat itt találhatunk.

Kontaktlencse vásárlás folyamata 5 lépésben

Kontaktlencse vásárlás folyamata 5 lépésben

  • Foglaljon időpontot online és látogasson el az Önhöz legközelebbi üzletünkbe
  • Optometrista kollégánk elvégzi a látásvizsgálatot
  • Szakértőnk segít kiválasztani a megfelelő kontaktlencsét
  • Fizessen elő kontaktlencse-előfizetésünkre
  • Élvezze a kontaktlencse-viselés szabadságát
  • Foglaljon
    időpontot most!

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került