Divatos női szemüvegkeretek, amelyekkel kitűnhet a tömegből

Divatos női szemüvegkeretek, amelyekkel kitűnhet a tömegből

A szemüvegek nem csupán a látás korrekcióban és UV-védelemben nyújthatnak segítségen, de trendi kiegészítőként megjelenésünket is feldobhatják. Azonban a több száz elérhető termék közül nehéz lehet kiválasztani az adottságokhoz és stílusunkhoz illeszkedő darabot. Ebben a cikkben segítséget nyújtunk a kihívással járó döntés meghozásában és bemutatjuk, melyek azok a divatos női szemüvegkeretek, amelyekkel kitűnhet a tömegből!

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni női szemüvegkeret vásárlás előtt?

Több száz modell szemüveg érhető el. Számos női szemüvegkeret rendelkezik további termékvariációval. Nem csoda, hogy a szemüvegkeret választás sokaknak stresszes és hosszadalmas folyamat. Az alábbi négy egyszerű szempont mérlegelése sokat segíthet a megfelelő szemüvegkeret kiválasztásában.


1. Arcforma

Nem könnyű eldönteni, hogy milyen szemüveg illik önhöz. Az első és talán legfontosabb szempont szemüvegkeret vásárláskor az arcforma figyelembevétele. Egy jól megválasztott női szemüvegkeret ugyanis képes pozitívan befolyásolni az arc arányait. Összefoglaltuk a legfontosabb általános javaslatokat.

  • Szív arcforma: Szív arcformája van? Ez esetben a legtöbb szemüvegkeret forma passzol arcvonásaihoz. Amennyiben munkája megköveteli az elegáns megjelenést, válasszon fém anyagból készült, vékony kereteket. Ha a fiatalos és lezser stílsut kedveli, válasszon macskaszem formájú szemüvegkeretet.
  • Gyémánt arcforma: A gyémánt arcformához leginkább a pantó, hatszögletű, négyzetes, kerek és ovális darabok illenek. Érdemes kerülni azokat a modelleket, amelyek optikailag keskenyítik az álcsontot.
  • Ovális arcforma: Az ovális arcformával rendelkező személyek majdhogynem bármilyen szemüvegkeretet hordhatnak. Fontos azonban, hogy a választott szemüvegkeret minden esetben legyen kicsit szélesebb, mint az arc legszélesebb pontja.
  • Szögletes arcforma: Amennyiben szögletes arcformája van, válasszon macskaszem vagy pilóta szemüveget. Ezek remekül kiegészítik a karakteres arcvonásokat.
  • Kerek arcforma: Kerek arcvonások jellemzik megjelenését? Ez esetben érdemes kísérletezni a szögletesebb modellekkel, mint például a szögletes és hatszögletű szemüvegkeretek.


2. Színharmónia

A divatos női szemüvegkeretek böngészése közben ne feledkezzen meg a színharmóniáról sem. Fekete hajhoz kiválóan passzol bármilyen fémes vagy sötét színű keret. Ősz hajhoz kiváló választás lehet bármely élénk színű keret, amely képes éles kontrasztot teremteni. A sötétbarna hajszín jól kombinálható világosabb színű fémes keretekkel, mint az arannyal, bronzzal vagy ezüsttel. A teknőc, borostyán és rózsaszín szemüvegkeret pedig tökéletes választás világosbarna és szőke hajú személyeknek. A vörös hajúaknak kék, zöld és fekete keretek kiváló választást jelenthetnek.

Kapcsolódó cikkeink:


3. Egyéni stílus

Az arcforma és színharmónia mellett nem szabad megfeledkezni az egyéni stílusról sem. A számtalan női szemüvegkeret közül fontos olyan darabot választani, amelyet örömmel hord a mindennapok során és illeszkedik ruhadarabjaihoz. Amennyiben hivatalos munkakörnyezetben dolgozik, javasoljuk, hogy válasszon elegánsabb, visszafogottabb darabot. A különleges kiegészítők szerelmese? Akkor ne féljen az élénk színektől és extravagáns modellektől sem!

Divatos női szemüvegkeretek a makulátlan megjelenéshez

Macskaszem szemüvegkeret

Rajong a feminitást sugárzó kiegészítőkért? Akkor a macskaszem szemüvegeket imádni fogja! Az ívelt formájú, gyakran keskeny szemüvegek időtlen megjelenést és páratlan stílusosságot kölcsönöznek a viselőnek. Filmsztárok, zenészek és divattervezők jellegzetes viselete, amely az elmúlt években vált ismét a mainstream divat részévé.


Kerek szemüvegkeret

Olykor nehéz a divatos női szemüvegkeretek közül olyat találni, amely valóban illeszkedik egyedi arcvonásokhoz. A jó hír, hogy a kerek szemüvegek univerzálisak, hiszen a legtöbb arcformához remekül passzolnak. Ha nehezére esik választani, látogasson el üzletünkbe és tegyen próbát a kerek modellekkel!

Pilóta szemüvegkeret

Vitán felül a pilóta szemüveg az egyik legikonikusabb divat kiegészítő, amely töretlenül népszerű az 1940-es évek óta. Érdekesség, hogy a pilóta napszemüveg eredetileg az Amerikai Légierőben szolgáló katonákat segítette a légi közlekedésben. A Ray-Ban által kifejlesztett dizájnból számos egyéb márka inspirálódott.

Mandula szemüvegkeret

Jobban kedveli a visszafogott, mégis trendi darabokat? Akkor a mandula szemüveg elnyeri tetszését! Az íves formájú, lágy megjelenésű szemüvegek ötvözik az eleganciát és a divatosságot – kiváló választás, ha sok időt tölt irodai környezetben és üzleti megbeszéléseken.


Pantó szemüvegkeret

A pantó szemüvegek az 1920-as években tűntek fel és váltak hamar népszerűvé. A rövid idő alatt populárissá vált szemüveg legfontosabb előnye a korábbi szemüvegeknél nagyobb látómező volt. Az 1940-es évektől vastagabb kerettel és szarukerettel gyártották a legtöbb pantó modellt. Napjainkban az alternatív divatirányzatokat követő személyek egyik kedvenc választása!

Lehet időtálló egy divatos szemüvegkeret?

A válasz egyértelműen igen! A jól megválasztott divatos szemüvegkeretet hosszú éveken át viselheti és biztos lehet abban, hogy továbbra is trendi marad. Ehhez azonban érdemes olyan örökzöld darabokat választani, amelyek már kiállták az idő próbáját. Kerülje az extrém színeket és formákat, amelyek hamar idejétmúltnak és furcsának tűnhetnek.

Tekintse meg szemüveg kínálatunkat!

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került