A legjobb szemüvegkeretek szőke hajúaknak

A legjobb szemüvegkeretek szőke hajúaknak

A szemüvegkeret kiválasztása nem egyszerű feladat. Olyan széles a választék, hogy ember legyen a talpán, aki kiigazodik a keretek között. Ezért úgy döntöttünk, összefoglalunk pár jó tanácsot, ebben az esetben a szőke hajúak számára megfelelő keretszíneket véve górcső alá.


Szőke és szőke között is van különbség


Aki kicsit is járatos a színek világában, tudja, hogy megkülönböztetünk hideg és meleg árnyalatokat. Nincs ez másképp a szőke hajszín esetén sem. A hideg árnyalatú szőke haj inkább az ezüst és a platina felé hajlik, és általában véve világosabb, mint a meleg árnyalatok, amelyek inkább a barnába, szalmasárgába vagy vörösbe hajlanak. A hajszínen túl természetesen sokat számít a bőr, illetve a szem színárnyalata is.


Szemüvegkeretek hideg árnyalatú szőke hajhoz


A hideg árnyalatú szőke haj világos árnyalataihoz alapvetően hideg színek illenek jól. Ha a fémes vonalon akarunk maradni, akkor az ezüst, illetve platinaszínű keretek remek választást jelentenek. A színes keretek közül érdemes fehér, kék, vagy akár egy kékbe hajló lila darabokat is felpróbálni. Ezek a hideg színek illeszkednek a hideg árnyalatokba hajló szőke hajhoz, ellentétben a meleg színárnyalatokkal, amelyek nem működnek jól.

Keretek meleg színárnyalatú szőke hajhoz


Az aranyba, szalmasárgába, barnába vagy vörösbe hajló szőke hajhoz alapvetően a meleg színek illenek jól. A teknősszín barna keretek például pompásan illeszkednek a barnásszőke hajúak változatos színárnyalataihoz. A földszínek, a zöld, a piros és az okkersárga szintén nagyon kellemes összhatást kelthetnek. A fémszín keretek kedvelőinek az arany- illetve bronzszínű kereteket ajánljuk.

Egy biztos befutó


Az elmúlt évben roppant népszerűvé váltak az áttetsző keretek. Nem csoda, újhullámos megjelenésükön túl szinte minden hajszínhez remekül illenek. Amennyiben enyhén színezett keretben gondolkodunk, a fentieket érdemes figyelembe venni a színárnyalat kiválasztásához.

A megfelelő keret kiválasztása nem egyszerű feladat


Ha el akarjuk kerülni a bosszankodást, érdemes alaposan rászánni az időt a megfelelő keret kiválasztására. Érdemes néhány cikket elolvasni inspirálódásképpen, esetleg végigböngészni pár magazint, hogy legyen egy alapvető képünk, milyen stílusban gondolkodunk. Ha tanácstalanok vagyunk, üzleteinkben szakértő kollégáink segítenek megtalálni a megfelelő szemüvegkeretet.

Tekintse meg szemüvegeinket!

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került