Stílus és divat tippek: 6+1 öltözködési tanács

Stílus és divat tippek: 6+1 öltözködési tanács

Szeretne javítani öltözködésén és nem tudja, hogyan érdemes belevágni? Cikkünkben bemutatjuk, miképp teheti még egyedibbé és lehengerlőbbé stílusát. Ehhez ráadásul nem feltétlen szükséges új és költséges ruhák beszerzése. Sok esetben a meglévő ruha cikkek kreatív és átgondolt kombinálása segíthet a trendibb megjelenés elérésében. Következzenek olyan stílus és divat tippek, melyek garantáltan segítenek!

Divattippek a tökéletes megjelenéshez

1. Viselje magabiztosan a ruhákat!

Divattippek listánk első tanácsa meglepő lehet. Az ultra divatos emberek mindig magabiztosan viselik ruháikat, még akkor is, ha esetleg utólag rájönnek, az a felső nem is annyira illik ahhoz a szoknyához, vagy a ruhájukat fordítva vették fel. Mindez részletkérdés, a stílusosok minden körülmények között uralják megjelenésüket, és nem fordítva. A kulcs az önbizalom, amelynek köszönhetően minden szett ezerszer vagányabbnak fog tűnni.


2. Ne feledkezzen meg a kiegészítőkről sem!

Az ízlésesen megválasztott kiegészítők, mint például az adottságaihoz illeszkedő napszemüveg vagy szemüveg, sokat dobhat a megjelenésén. A tökéletes darab kiválasztásához a következő szempontokat érdemes szem előtt tartani:

  • Keressen olyan szemüveget, amely illeszkedik arcformájához. Általában igaz, hogy a kerek vonásokhoz a szögletes, míg a markánsabb arcvonásokhoz a lágyabb dizájnú szemüvegek passzolnak.
  • Döntsön örökzöld modell mellett! Így elkerülhető, hogy idejekorán új szemüveget kelljen vásárolnia. A macskaszem, pilóta és ovális napszemüvegek között számos időtlen modell fellelhető.
  • Válasszon olyan kiegészítőt, amely harmonikusan illeszkedik haj- és bőrszínéhez. Ezzel az egyszerű trükkel könnyen feldobhatja outfitjét. Szemüvegkeretszín-tanácsadás cikkünkben részletesen bemutatjuk a színválasztás lépéseit.
  • Válasszon olyan napszemüveget vagy szemüveget, amely illeszkedik ruhatárához. Így könnyen kombinálható a kiegészítő a legtöbb ruhadarabbal.


3. Találja meg egyedi stílusát!

A divattippek egyik legfontosabbika következik! Elsőre furcsának tűnhet ez a kijelentés, de a stílusosok maguknak öltöznek és nem a közönségnek, ráadásul nem azért öltöznek úgy, hogy trendinek tűnjenek. Ez a paradoxon azért van, mert a stílusos embereket nem érdekli, hogy ki mit gondol róluk, azért viselik azt amit, mert nekik tetszik és ettől működnek igazán az outfitjeik.

4. Helyezze a stílusos megjelenést a márkahűség elé!

Az igazán stílusosak nem márkamániások. Nincs semmi probléma a márkahűséggel és azzal, ha valaki márkás ruhadarabokat visel, de az igazán stílusos emberek minden lehetőséget megragadnak egy jó darab beszerzésére. Nyugodtan válogasson a turkálók készleteiből, vagány vintage üzletekből vagy akár egy vidéki kirakodóvásár felhozatalából.


5. Használja saját “stílus iránytűjét” a divattrendek vak követése helyett!

A stílus nem jelenti azt, hogy valaki a legaktuálisabb trendeknek megfelelően öltözködik. A trendek jönnek-mennek, de a stílus maradandó. Természetesen, ha tetszik az aktuális trend, semmi akadálya annak, hogy viselje, viszont ha nem az Ön világa, bátran mondjon rá nemet. Nem lesz kevésbé stílusos és a reputációjában sem okoz semmiféle kárt, ha nem a legújabb sportcipőt viseli.


6. Merítsen divatinspirációt környezetéből!

Az igazán stílusos emberek bárhonnan tudnak inspirációt nyerni, legyen az egy kiállítás, egy street style fotó, kirakatok vagy divatbemutatók. Inspirálódnak, de nem másolnak. Minden szett, amely megmozgatja őket, valahogy belekerül a tudatukba, de nem szeretnék azt rekreálni. Akkor lehetséges saját, egyedi stílust kialakítani, ha csak az inspiráció irányít a választásban. Bátran merüljön el a közösségi média oldalakban, látogasson el kiállítás megnyitókra, menjen színházba vagy vegyen a kezébe egy szuper könyvet és hagyja, hogy beszőjje a mindennapjait az ihlet, amelyet ezekből nyer.

+1 Kérjen segítséget, ha szükséges!

Bár a fenti stílustippek sokat segíthetnek abban, hogy öltözködését még divatosabbá tegye, olykor szükség lehet külső támogatásra a változáshoz. Egy stylist, divatban jártas barát vagy elfogulatlan laikus szemlélő sokat segíthet a stílusunk csiszolásában.

A Vision Express üzleteiben stílustanácsadó kollégáink készséggel segítenek az adottságaihoz és elvárásaihoz illeszkedő napszemüveg és szemüveg megtalálásában. A kiválasztási folyamat egészében támogatást nyújtanak, így biztos lehet abban, hogy megtalálja a tökéletes modellt. Foglaljon időpontot online!

Üzlet keresés

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került