Stílusom a védjegyem!

Ismerjük az érzést, ugye, hogy már az óvodában is lázadoztunk, amikor anyukánk kitette a pöttyös szoknyát, mert mi bizony kockásban szerettünk volna menni.

Vagy amikor általános iskolában a fiúk nem igazán értették, nekünk miért kell az a fodros hajpánt a hajunkba, mi meg őket nem értettük, hogy ezen vajon miért kell csodálkozni. Később már mi magunk is tisztában voltunk vele, hogy reggel nem lesz elég 5 perc ahhoz, hogy kitaláljuk az aznapi szettünket, hanem minimum 15 percet kell rászánnunk arra, hogy garantáltan hangulatunkhoz illó legyen az aznapi megjelenésünk.


Aki magára ismer, na ő egy igazi Vision Express vásárló! Fontos számára nemcsak a stílus, de a sokszínűség is. Hiszen el nem tudna képzelni unalmasabbat, mint egyhangúnak lenni és beolvadni a tömegbe! Nyilván megvan mindennek a maga előnye és hátránya is. Aki igazán stílusos, annak már a reggeli kávé mellett repkednek a gondolatai, hogyan is dobhatná fel a napját külsejével, tűsarkúban van-e kedve tipegni, vagy épp nagyon lazára venné a figurát. Aztán, ha túl sok gondolatbuborék cikázik ekörül, az is elképzelhető, hogy pont emiatt, el is késnek munkahelyükről. Ámde stílusosan magabiztos napnak nézhetnek elébe.


Akik számára kevésbé számít a megjelenés, ők a reggeli kávé mellett lehet kitekintenek az ablakon, és merengenek azon, hogy milyen szépen süt a nap, vagy letudják az aznapi sportot még a munka előtt. Hol innen, hol onnan nézzük, a lényeg, hogy mindenki úgy él, és azzal töltekezik, amivel szeretne.


A Vision Express segít abban, hogy megmutassa több arcát is a világnak. Ne csak a ruhatára, vagy a sminkje határozza meg az aznapi stílusát, hanem a szemüvege is. Szemüvegkeretek sokasága várja, hogy stílusos gazdájuk beléjük szeressen. Vannak, akik cicás formájukkal hódítanak, mások szögletesek, vannak az örök feketék, és a szinte észrevehetetlenek.


Hellóóó Tavasz! Dobjuk hát félre a télikabátot, kerüljenek elő a színes szövetkabátok, stílusos kis dzsekik, és a bevállalós szemüvegek. Új akciónk keretében eldöntheti, hogy a keretre kér 40% kedvezményt, vagy épp a lencsére!* Mi nem állítunk akadályt annak, hogy beszerezze kedvencét. Nincs annál bosszantóbb, mint napsütésben hunyorogni. Hiába a stílus, ha még a visszajelzésekről is lemaradunk napsütésben. Hallott már a dioptriás napszemüvegről? Napszemüveg, a dioptriájának megfelelően elkészítve. Nézzük csak, hogy az egyes napszemüveg lencse színek milyen előnyökkel járnak:


A szürke napszemüveglencsével a városban biztosan jól látunk, mert a színeket változtatás nélkül engedi át, és természetes látást biztosít. A zöld napszemüveglencse kiváló vizuális komfortérzetet, relaxáló hatást nyújt. A barna napszemüveglencse vezetéskor és sportoláskor biztosít komfortos látást, mert növeli a kontrasztokat. Aki a most divatos tükrös lencsére vágyik, az is talál magának kínálatunkból.


Ha most vásárol új szemüveget, akkor a második szemüvege vagy dioptriás napszemüvege árából 25 000 Ft kedvezményt adunk.*


Mutassa meg magát a világnak, legyen stílusosan sokszínű és dobja fel az idei tavaszt!

 

* Az akció részletes leírását az akciók menüpont alatt találja. Az akció időtartama: 2022. 02.21 – 05.02

Cikk ajánló – cikkek

Kékfény szűrő szemüveg: mire szolgál és hogyan működik?

A kékfény szűrős monitorszemüveg hatékony segítséget jelent az elektronikus képernyőkből áradó látható kék fény káros hatásai ellen. De mi a baj a kék fénnyel, pontosan mi az a kékfény szűrő és hogyan működik a kékfény szűrős számítógép szemüveg?
Tovább

Olvasószemüveg helyett Multifokális szemüveg!

Biztos emlékszünk nagyszüleinkre, amikor láttuk őket az arcukon egy szemüveggel, egy másik pedig a nyakukban lógott. Gondosan cserélgették őket, habár akkor még nem igazán értettük, vajon miért csinálják mindezt.
Tovább

Az átlátszó szemüvegkeret sokoldalúsága

A jól kiválasztott kiegészítők tökéletes képet alkotnak egy-egy személyiségtípusról. A színek, a stílusvilág, a minőség mind fontos szerepet játszanak a karakteralkotásban, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy egy szemüveg elkészítése előtt milyen keret lesz a befutó.
Tovább

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került