Hogyan tisztítsuk a kontaktlencsénk? Használjunk IWear MultiClean Plus ápolófolyadékot!

Mindannyiunk számára a fontos az éles látás. Kontaktlencsésként a napi rutinunk részévé válik, hogy reggel vagy ha elindulunk munkába, sportolni vagy szórakozni akkor csak felhelyezzük és más készen is vagyunk.

Korlátok nélkül végezhetünk bármilyen tevékenységet és mások szinte észre sem veszik, hogy az éles látáshoz szükségünk van segítségre. Ha havi kontaktlencsét viselünk, a megfelelő tisztítás elengedhetetlen egészségünk érdekében. De nem kell aggódnunk, az iWear MultiClean Plus folyadékkal lencsénk tisztítása szinte gyerekjáték lesz.


iWear MultiClean Plus tartalma és tulajdonságai


Az iWear MultiClean Plus ápolófolyadék lágy, szilikon-hidrogél típusú havi kontaktlencsék tisztítására a legalkalmasabb. A poloxamer, egy a folyadékban lévő felületaktív anyag eltávolítja azokat a fehérjéket, lipideket és port, mely a napi használat során rakódott kontaktlencsénkre. Így megfelelően tisztítja lencséket, a baktériumokat pedig 99.9%-ban fertőtleníti. Emellett nedvesen tartja kontaktlencsénket, hiszen PH értéke megegyezik a könny PH értékével. Olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a hialuronsav. Az ápolófolyadékban lévő hialuronsav az által, hogy nedvesen tartja, hidratálja a lágy kontaktlencsénket, csökkenti a lencse súrlódását napközben. Használatával garantálhatjuk szemünk egészségét és kontaktlencsénket is egész nap kényelmesen viselhetjük.

Mikor és hogyan használjuk az ápolófolyadékot?


Az ápolófolyadékot reggel és este is érdemes használnunk, valamint tároljuk is benne mikor épp nem viseljük kontaktlencsénket. Először is mossunk kezet minden tisztítás, kontaktlencse felhelyezés és eltávolítás előtt, ezután az alábbi lépéseket kövessük:


Kontaktlencse felhelyezésekor:

  1. Vegyük ki a jobb kontaktlencsénket a tokból, melyet az iWear MultiClean ápolófolyadékban tároltunk. Ha nincs kifordulva kontaktlencsénk, felhelyezhetjük. Tegyük ugyanezt a bal lencsénkkel is.
  2. A kontaktlencse tokjában lévő folyadékot öntsük ki és öblítsük el a tokot friss ápolófolyadékkal, majd hagyjuk megszáradni egy papírtörlőn.


Kontaktlencse eltávolításakor:

  1. Kontaktlencse használata után töltsük fel a tok mindkét oldalát ápolófolyadékkal.
  2. Vegyük ki először jobb lencsénket tiszta, száraz tenyerünkbe. Adjunk hozzá néhány csepp oldatot és ujjunkkal finoman dörzsölve tisztítsuk meg a kontaktlencsénket.
  3. Vegyük ki kontaktlencsénket és tegyük a friss folyadékkal feltöltött tokba. Figyeljünk a tokon lévő jelölésre (R = jobb, L = bal)
  4. Ismételjük meg másik kontaktlencsénkkel is és a következő használatig (akár egész este) csukott tokban áztassuk.

IWear MultiClean Plus ára és kiszerelése

Az iWear MultiClean Plus kis és nagy méretben is megvásárolható a Vision Express üzletekben. A teljes fogyasztói árral, akciókkal kapcsolatban az üzletekben érdeklődhetünk. Mindkét kiszerelés tartalmaz egy kontaktlencse tokot, amiben tárolhatjuk, tisztíthatjuk kontaktlencsénket. Ez nagyon hasznos tud lenni számunkra, ha utazunk. A kis folyadékot magunkkal vihetjük a repülőre is.

Cikk ajánló – cikkek

Módszerek a presbyopia kezelésére

A kor előrehaladtával egyre több jelentős változással kell szembenézni, ezek közé tartozik a presbyopia is.
Tovább

Bifokális lencse

A bifokális lencséket úgy érdemes elképzelni, mintha két eltérő dioptriájú lencséből raknánk össze. A két dioptria célja, hogy egy szemüveggel távolra és közelre (olvasáshoz) is jól lássunk.
Tovább

Pluszos szemüveg: a távollátás hatékony kezelési módszere

A szemproblémák korrigálásának lehetséges kezelési módszerei a szemüveg és a kontaktlencse. Az egyes megoldási lehetőségek mérlegelése nem könnyű feladat, érdemes közben összevetni az objektív érveket az egyéni szempontjainkkal is.
Tovább

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került