Az első okos lencse, mely megoldja helyettünk a kellemetlen helyzeteket: Párataszításban jeles!

Az első okos lencse, mely megoldja helyettünk a kellemetlen helyzeteket: Párataszításban jeles!

Imádjuk, ha stílusosak lehetünk. Télen, nyáron. Szemüvegben, vagy épp anélkül. A szemüveg viszont öltöztet, megmutathatjuk vele számtalan arcunkat a világnak.

Elegáns, vadóc, hippi, üzleties, ezek mind mi lehetünk, csak reggel kell magabiztosan eldöntenünk, hogy melyik hangulatunkhoz van is épp kedvünk. Egy dologgal viszont eddig mindig számolnunk kellett, legfőképpen a téli napokon. A bepárásodott szemüvegünkkel. Hiába a gondosan megválogatott öltözet, a stílusos kiegészítők, télen, megérkezve a kedvenc éttermünkbe a baráti találkozónkra, épp az elismerő pillantásokról maradunk le, bepárásodott lencséink miatt. Vagy amikor az első randin, a jégpálya mellett egy padon ülve, a meleg teánkat kortyolgatva nem vesszük észre a párás szemüvegünk miatt a fiú rajongó tekintetét? Fenébe, akkor agyalhatunk tovább, vajon bejöttünk-e neki? Mennyi pillanat van, aminek minden percét élvezhetnénk, mégis lemaradunk róla!


A maszkhasználatról még nem is beszéltünk, pedig valószínűleg még hosszabb ideig velünk marad. Biztos ismerős a helyzet, amikor a kollégák mellett az értekezleten nem győzzük úgy odanyomni a maszkot az arcunkra, hogy a leheletünk egy molekulája se tudjon távozni alóla. No, de nem mindig járunk sikerrel. Így pedig hiába a felkészültség a prezentációra, ha nem látjuk a párás szemüvegünk miatt, miről is szeretnénk beszélni. Maszkban és szemüvegben egyszerre, eddig bizony nagy kihívást jelentett.


Helyzetek sokasága okozhat bosszantó szituációkat, de a Vision Express legújabb, innovatív Okos párataszító lencséje segítségedre lesz. Mit is tud ez a lencse? Legfőképpen mit nem tud? Bepárásodni. Illetve, ha be is párásodik egy kis időre, akkor gyorsan távozik is a felületéről a pára.


Nem kell hozzá más, csak a speciálisan ehhez a lencséhez kifejlesztett aktiváló kendő. A kendővel alkalmanként át kell törölnünk a szemüveglencsét ( akár elegendő két hetente csak egyszer, és akkor, amikor Te akarod), így aktiváljuk vele a párataszító hatást. Az innovatív lencsénk sokak számára fog örömet jelenteni, ebben biztosak vagyunk. Gyere, és próbáld ki Te is! Vess véget a kellemetlen helyzeteknek, élvezz ki minden pillanatot, és legfőképpen ne azzal töltsd az időd, hogy a lencsédről a párát törölgeted a tél mindennapjain, hanem helyette gondolkodj el inkább azon, milyen szemüvegkeret fazon avagy szín hiányzik még a palettádról, amivel kifejezheted színes egyéniséged!

Üzlet keresés

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került