A legmenőbb szemüveg trendek 2022-ben

A szemüveg nem csak funkcionális kiegészítő, egyben divatcikk is. Egy jó szemüveggel nemcsak tökéletesen lát az ember, hanem öltözékét is feldobhatja. Manapság már keretek széles választéka áll rendelkezésünkre – a különféle alapanyagokkal és designokkal egészen más hatást érhetünk el, és személyiségünk más és más oldalait mutathatjuk meg. A divat szerelmeseinek összeszedtük a legújabb trendeket, amelyek közül biztos, mindenki talál olyat, ami illeszkedik a stílusához.


A szemüvegek és napszemüveg terén a koronavírus-járvánnyal előtérbe került a praktikum. Népszerűvé váltak például a túlméretezett keretek, illetve a vastag keretek szintén egyre nagyobb szerepet kapnak. Meg kell viszont említeni, hogy ezek nem passzolnak minden arcformához. A szögletes arcúaknak például nem ajánlott vastag keretes szemüveget csináltatni. A macskaszem keretek szintén reneszánszukat élik, visszahozva az 50-es és 60-as évek divatirányzatait a mai vérkeringésbe.

Szóval minél nagyobb, annál jobb, de mi a helyzet a keretek színével? Itt két trendet érdemes megemlíteni. Egyre nagyobb lendületet kapnak a színes keretek, amelyek általában nagy méretűek, és többféle stílusban is elérhetők. Kaphatók kerek formában, de a tipikusabb formák szinte mind elérhetők többféle színben is.


A másik domináns trendet az áttetsző keretek jelentik. Előnyük, hogy lényegében minden stílushoz illeszkednek, emellett kifejezetten modern, újhullámos irányba mozdítják el az összes outfitet. Kaphatók enyhén színezett kivitelben is, így mindenki kiválaszthatja a kedvenc színárnyalatát!


A másik, koronavírus-inspirálta trendet szintén a praktikusság hívta életre. Mivel a korábbihoz képest még több időt töltöttünk képernyők előtt, ezzel sajnálatos módon a szemünk kék fény terhelése is megnövekedett. A kék fény többek között szemfáradtsághoz, száraz szemhez és fejfájáshoz vezethet. Ebben nyújtanak segítséget a kék fény-szűrős szemüvegek, amelyek kiszűrik a káros kék fénysugarak jelentős részét.

Reméljük, sikerült némi inspirációt nyújtanunk mindazoknak, akik számára fontos a nemzetközi divat trendjeinek követése. A fenti opciók mindegyike személyre szabható, és többféle stílushoz is hozzáilleszthető. Mi mást mondhatnánk? Jó szemezgetést!


Kattintson ide a szemüvegkeretek megtekintéséhez!Cikk ajánló – cikkek

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került