Hogyan válasszuk ki a tökéletes napszemüveget?

Hogyan válasszuk ki a tökéletes napszemüveget?

Mára a napszemüveg nem csupán védelmi funkciót tölt be, sőt! Talán kis túlzással elmondhatjuk, hogy vásárláskor az elsődleges szempont az esztétika, a stílus lesz, és csak azután követik az olyan jellemzők, mint hogy polarizált és/vagy dioptriás napszemüveg az, amire szükségünk van vagy éppen az ára.

Milyen napszemüveg áll jól?

Hatalmas a kínálat, nehéz a döntés, de velünk könnyebb! Tökéletesen mutatnak a kifutón, a magazinokban és az üzletekben, de vajon hogyan állnak Önnek? Megtalálni a tökéletes napszemüveget egyszerűnek tűnik, de biztosnak kell lennünk abban, hogy a kiválasztott forma passzol az arcunkhoz, kényelmes, védelmet nyújt a szemeinknek, illik a stílusunkhoz és magabiztosan tudjuk viselni majd.

Nálunk akár fel is próbálhatja az Önnek tetsző napszemüveget! Nem csak egy funkcionális kiegészítő, ami megvédi szemet a káros sugaraktól, hanem divatkellék is egyben, amit akár egész évben is viselhet. Egy napszemüveggel kifejezheti önmagát, stílusos minden outfithez és esztétikus a megjelenéshez.

NapszemüvegkeretNem számít, hogy mennyire divatos a napszemüveg, ha nem illeszkedik jól az archoz és nem tükrözi a stílusát. A napszemüveg bemutatja viselőjét: a karakterét, megjelenését vagy a hangulatát bármelyik nap. Az outfit egy eleme, amit bármihez kombinál. Emellett mégis egy kiegészítő, amelynek passzolnia kell az arc formájához, a hajhoz és még a bőrszínhez is.

Stílusban is illő, trendi, divatos napszemüveget valóban nem könnyű találni. Férfi napszemüvegek vagy női napszemüvegek hatalmas halmazából kell kiválasztani az arcformájához illő megfelelő stílust, mert nem mindegy, hogy milyen napszemüveget választunk egy szögletes, vagy egy ovális arcformához.

A mérettől az anyagig és a körvonalaktól a színekig – fontos, hogy magabiztosság és kényelem érzése. Nincs klassz faktor komfort faktor nélkül.

Amikor elérkezik az idő, hogy kiválassza az új napszemüvegét, a forma és szín mindig döntő tényező, de a méret is nagyon fontos. A túl nagy és túl kicsi napszemüvegek lehet, hogy divatosak, de nem lesz stílusos a megjelenése, ha nem illeszkedik az arcformájához. Kinek áll jól a pilóta vagy macskaszem formájú keret, vagy mi illik egy kerek vagy ovális archoz? Összegyűjtöttük, hogy milyen napszemüvegek illenek az egyes arcformákhoz.

De ez nem minden, hiszen a keret anyaga is fontos döntési szempont a napszemüveg vásárláskor, hogy masszív, esetleg könnyű, vagy biztonságos-e és mennyire komfortos. Webshopunkban egyaránt megtalálhatóak a fém és műanyag keretek is, illetve a kerektől a pilótán át a szögletesig mindenféle formájú, méretű és színű modell közül válogathatnak az érdeklődők, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes napszemüveget.

Napszemüveglencse


A stílus és az Ön számára megfelelő minőséget garantáló márka mellett fontos, hogy a megvásárolt napszemüveg betöltse lényeges funkcióját:A szem védelmét és a látás kényelmessé tételét.

UV védelem

20-55% fényelnyelés

20-55% fényelnyelés

55-80% fényelnyelés

55-80% fényelnyelés

80-90% fényelnyelés

80-90% fényelnyelés

90-100% fényelnyelés

90-100% fényelnyelés

A napszemüvegnek kiemelten fontos szerepe van az egészség-védelemben is, mivel a fokozott UV-sugárzás nem csupán bőrünk, hanem szemünk egészségét is veszélyezteti, ezért olyan napszemüveget ajánlunk, ami 100%-ban véd az UV-sugárzás ellen. Mindig olvassa el a termékleírást, és csak olyan terméket vásároljon, amely a megfelelő védelemmel rendelkezik. A Vision Express Webshopban az összes női, férfi és gyerek napszemüveg kiszűri a káros UV-sugarakat, így nyugodtan válogathat termékkínálatunkból.

Polarizáció

Tükröződésmentes

Tükröződésmentes

Élesebb látás

Élesebb látás

Szem erőltetést csökkenti

Szem erőltetést csökkenti

Több kontraszt, több szín

Több kontraszt, több szín

A polarizált napszemüveglencsék képesek csökkenteni a visszaverődő fényt a hó, víz felszínről vagy az üvegről, így nincs több csillogás. Tükröződésmentes, továbbá gyönyörködhet az életteli színekben és kontrasztokban és kevésbé fárad el a szem is. A magas funkcionalitás mellett már nagyon trendi napszemüveg modellek érhetőek el kínálatunkban széles színskálában női, férfi és gyerek kategóriában is.

Minőség és megbízhatóság


A stílus mellett nagyon fontos a minőség, hiszen nem szeretné, hogy a megvásárolt márkás napszemüveg már a következő napon szétessen a kezében. Ha nálunk jár, engedje el a kétségeid, szerencsére itt nem kell aggódnia emiatt! Minőségi napszemüvegek hatalmas választékából válogathat. Kínálatunkban olyan népszerű márkák közül válogathat, mint a Ray-Ban, a Hugo Boss, a Dior, a Vogue és sok más. Termékeink minőségére természetesen garanciát vállalunk.

A nálunk kapható polarizált napszemüvegek tökéletesen megvédik a szemet az erős, tükröződő fényhatásoktól, a dioptriás napszemüvegek pedig elérhetővé teszik azok számára is a napszemüvegek nyújtotta kényelmet és stílust, akiknek szükségük van a távolba vagy közelre látást segítő szemüvegekre.

A Vision Express egyike Magyarország azon kiemelkedő vállalatainak, amely minőségi, garanciás napszemüvegeivel, közel első osztályú termékeivel és széles palettájával tökéletes választás azok számára, akik igénylik a minőségét.

Ár


A stíluson, színeken, trenden és védelmen túl az ár is fontos szerepet játszik egy új napszemüveg megvásárlásakor. Rengeteg termék található a piacon: a designer márkáktól, az exkluzív márkákon át a megfizethető kategóriáig. A Vision Express Webshopban figyelembe vesszük a különböző igényeket, így számos napszemüveg akcióval várjuk az érdeklődőket.

Követi a divatot, vagy a szofisztikált minimalista modellek érdeklik? Esetleg a nagy világmárkák, designer darabok keltik fel az érdeklődését?

Egy biztos, nálunk megtalálja azt a tökéletes darabot, amely stílusban passzol és árban is megfelel.

Most, hogy már minden fontos szempontot megismert a tökéletes napszemüveg megvásárlásához, nézzen szét webshopunkban!

Napszemüveg vásárlás folyamata 5 lépésben

Napszemüveg vásárlás folyamata 5 lépésben

  • Ismerje meg széles napszemüveg választékunkat
  • Válassza ki kedvenc modelljeit
  • Próbálja fel online
  • Vásárolja meg a kiválasztott napszemüveget
  • Védje szemét az UV sugaraktól
  • Vásárolok

Cikk ajánló – cikkek

Ilyen volt a 90-es évek divatja

Ilyen volt a 90-es évek divatja

Szívesen nosztalgiázik? Szeretné megismerni, milyen volt az ezredforduló előtti uralkodó öltözködési trend? Inspirációt keres outfitjéhez vagy lelkesedik a divattörténet iránt? Cikkünkben bemutatjuk, milyen volt a 90-es évek divatja!
Tovább

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került