Zöld szemhez smink: tippek a smaragdszín szeműeknek

Zöld szemhez smink: tippek a smaragdszín szeműeknek

A mitológiában és mendemondákban a zöld szem a mágikus erő jelképe és mindig egyfajta titokzatossággal ruházták fel azokat, akik ezzel a kiváltságos adottsággal rendelkeznek. Ez a szemszín egyébként még ritkább, mint a kék szem, nem véletlen a fent említett bűvös aura. Zöld szemhez smink? Számos választás áll rendelkezésre, de vajon melyik illeszkedik leginkább a smaragdszínű szemekhez? Cikkünkből megtudhatja!

Zöld szemhez smink: 4+1 zöld szemhez illő smink

1. Burgundi vörös smink zöld szemhez

A burgundi vörös smink zöld szemhez tökéletes választás! A vörös és piros kiváló döntés, ha zöld szemmel rendelkezik, hiszen komplementer színekről van szó. Amennyiben a burgundi nem a kedvenc színe és a pirosat túl extrémnek találja, akkor válasszon egy narancssárga szemhéjpúdert, amely ugyancsak kitűnő párosítás a zölddel. Ehhez a sminkhez kiválóan illeszkednek a viszafogott fekete színű és fémes keretek.


2. Füstös smink zöld szemhez

A szürke és fekete szinte bármely szemszínhez jól passzol, azonban, ha szeme világoskék vagy zöld, akkor egy füstös szemsmink csodálatosan ki tudja azt emelni. Tegye igézővé tekintetét a megfelelő színekkel. A füstös smink zöld szemhez ragyogó választás formális eseményekhez. Ehhez a sminkhez jó választás lehet a bronz és bézs színű keretek.


3. Élénk szemceruza

Ha játékosabb megjelenésre vágyik, akkor ez a szemsmink Önnek való. Válasszon bármilyen színes szemceruzát és azzal húzza ki az alsó vízvonalát. Ez a stílus szemüveggel is szuperül mutat, hiszen kiemeli ezt a gyönyörű adottságot, de nem esik túlzásba a szemhéj terén - amit szemüvegesként érdemes kerülni. Az élénk szemceruzához érdemes visszafogottabb kereteket váalsztani, ilyen lehet a fekete színű és a fémes keret.


4. Zöld szemhez illő smink

A vörös rúzs és finom szemsmink kiváló párosítás a zöld szemhez. A szempillaspirál nem nyomja el szeme színét, csak okosan kiemeli, és nem vonja el a figyelmet szemeiről. A rúzs, főleg a pirosas színek, komplementerek révén felerősítik zöld szemeket. Ez a smink szemüveghez is ideális, mivel keretbe foglalja arcát és felhívja a figyelmet ajkaira. Nehezen talál keretet ehhez a sminkhez? Jó választás lehet az arany és ezüst keret.


+1 Lila keret

A lila keret jó választás zöld szemű hölgyek számára. A színpáros tökéletes harmóniát teremt és vonzó megjelenést kölcsönöz az arcnak. Ha nem sminkpárti, akkor válasszon lila szemüvegkeretet, de akár a burgundi vagy a szürke is jó választás lehet, ha zöld szemei vannak.

Smink lépésről lépésre zöld szemhez

Zöld szemhez sminket találni igazán könnyű, hiszen számos színárnyalat jól passzol a zöld szemszínhez. A következőkben nem csupán ötleteket adunk az insipálódáshoz, hanem konkrét javaslatokkal segítünk. Következzen két izgalmas smink lépésről lépésre zöld szemhez!


Smink zöld szemhez szőke hajhoz

Nem tudja melyik a legjobb smink zöld szemhez és szőke hajhoz? Az alábbi smink tökéletesen passzol a meleg színekhez!

  1. Tisztítsa meg arcát és hidratálja bőrét!
  2. Vigyen fel egy vékony, a bőrtónushoz illeszkedő, világos alapozó réteget!
  3. Fedje el a foltokat és szem alatti karikákat korrektor segítségével!
  4. Használjon a bőrtónusának megfelelő púdert!
  5. Válasszon világos, barnás árnyalatú szemhéjfestéket és vigyen fel aranyszínű vagy pezsgős szemhéjpúdert!
  6. Használjon meleg, közepes barna szemhéjfestéket a szemhéja ráncaiban, hogy mélységet és határozottságot adjon.
  7. Emelje ki a szem vonalát barna vagy fekete szemceruzával! Óvatosan kenje el a vonal széleit a lágyabb megjelenés érdekében!
  8. Tegye teljessé a megjelenést barack vagy rózsaszín pírral!



Natúr smink zöld szemhez

A natúr sminkek visszafogottak, könnyen megtanulható elkészítésük és mindössze pár perc alatt felhelyezhetőek. Legyen szó baráti találkozóról vagy egy átlagos munkanapról, a natúr sminkekkel nehéz melléfogni.

  1. Tisztítsa meg az arcát alaposan és használjon a bőrtípusnak megfelelő hidratáló krémet!
  2. Helyezzen korrektort a szem alá vékony rétegben! Fontos, hogy a túlzott korrektorhasználat felhívhatja a figyelmet a ráncokra!
  3. Amennyiben szeretne egységesebb bőrtónust, a korrektort kiegészítheti alapozóval!
  4. Emelje ki az alsó szemhéj belső részét fehér szemceruzával!
  5. Helyezzen a szemhéj felső részére világos szemhéjpúdert, amely egységessé teszi a bőrszínt!
  6. Húzza ki a szemét barnás szemceruzával! Ez segít hangsúlyosabbá tenni a szemet.
  7. És végül: emelje ki ajkait enyhe fényű szájfénnyel!



Amennyiben szeretné, egy, a színtípusához illő vörös rúzzsal elegánsabb, míg a járomcsontra helyezett arcpirosítóval üdébb megjelenést érhet el. Szempillaspirállal pedig még teljesebbé teheti a fenti sminkeket.

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került