9+1 divattanács szemüveges nőknek

9+1 divattanács szemüveges nőknek

Egy jó szemüveg inkább hozzátesz, semmint elvesz viselője vonzerejéből – néhány ügyes trükkel azonban még ez a hatás is tovább fokozható! Cikkünkben 9+1 tippet gyűjtöttünk össze szemüveges hölgyek számára. Következzenek a divattanácsok!

9+1 divattanács az ellenállhatatlan megjelenésért

A szemüveg viselésére alkotott kép sokat változott az évek során. A szemüveg ma már vágyott divatkiegészítő, amit szívesen és büszkén hordunk. A szemet gyönyörködtető összhatást pedig még turbózhatjuk is egy kicsit, például az alábbi trükkök segítségével. 

1. Frizura tippek szemüvegeseknek: nőies hullámok

Divattanács listánk nem lehet teljes frizura tippek nélkül! Egy szögletesebb formavilágú keretet lágyan kiegészítik a játékosan hullámzó, göndör fürtök. Ha a szemüveg szigorúságát oldani akarjuk, mindenképpen válasszunk egy ilyen ultra nőies frizurát! Ugyanez fordítva is működik: a feminin megjelenésbe pikáns csavart vihetünk egy férfiasan komoly szemüveggel.
Armani Exchange 0AX3092

Armani Exchange 0AX3092

Nőies megjelenésű, stílusos szemüveget keres? Tekintse meg az Armani Exchange 0AX3092 modelljét, amely élénk piros színével és macskaszem formájával tökéletes választás a feminin dizájn kedvelőinek.

Megnézem
Michael Kors MK3035

Michael Kors MK3035

Inkább robosztus és maszkulin keretre vágyik? Akkor válassza a Michael Kors MK3035 szemüveget! Négyzetes formájú, arany színű kerete garantálja az egyedi megjelenést.

Megnézem

2. Tornyozza magasra!

A laza, fejtetőn megcsomózott konty mostanában nagy divat. Egyszerű elkészíteni, még tükör sem kell hozzá és a maga tökéletlen módján lesz igazán stílusos és sikkes. Ez a frizura remekül illik a fiatal szemüveges nőknek, mert hagyja érvényesülni az arc szépségét, míg a jól megválasztott, trendi szemüvegkeret a ragyogó tekintetre vonja a figyelmet. Ilyen divatos darab a Ray-Ban RX5395 szemüveg, amely négyzetes keretével a legtöbb arcformához kiválóan passzol.

3. Kacéran, frufruval

Ha frufrut hordunk, tegyünk rá még egy lapáttal! Helyezzük teljesen fókuszba arcunk felső felét, és viseljük hajunk többi részét lófarokban vagy kontyban, emeljük ki a szemünket egy erős szemsminkkel – vagy egy feltűnő szemüveggel.

Valódi “fashion statement” darabot keres? Az Armani Exchange 0AX3093 egy ikonikus megjelenésű, macskaszem formájú modell, amely garantáltan illeszkedik a frufrus frizurához!

4. Kócos hajzuhatag

A kócos hatású haj nem véletlenül nagy kedvenc: a „most keltem ki az ágyból” effekt mindig bejön, és bárki elkészítheti e könnyed frizurát. Ha a kócos hajat lazán összefogjuk és hipster stílusú szemüveget viselünk, senki nem fog tudni ellenállni a csábításnak.


Érdeklik további frizura tippek szemüvegeseknek? Olvassa el alábbi tartalmainkat:

5. Mint Hepburn

Drámai, de elegáns külsőt kölcsönöz, ha egy letisztult formájú, klasszikus, egyszerűségében szép szemüveghez szigorúan fésült kontyot, fukszia színű rúzst viselünk és íves tusvonallal kihúzott szemeket festünk.


6. Mi szem-szájnak ingere

Az egyik legalapvetőbb sminkszabály, hogy vagy a szem, vagy a száj festése legyen hangsúlyos – a kettő együtt általában túl sok. Néha azonban jó áthágni a szabályokat! Szemüvegesként ezt is bátran megtehetjük: a szemüveg lencséi mögött jól mutat egy vastagabbra és a szokásosnál hosszabbra húzott tusvonal, illetve a fénylő szemhéjpúder, megjelenésünkre pedig egy szép, narancsos, korallpiros ajakfestékkel tehetjük fel a koronát. Arcunk alsó és felső része így egyensúlyban marad, és harmonikus látványt nyújt.


7. Győztes mosoly

Ha mégis úgy döntenénk, hogy szemüvegünket meghagyjuk praktikus, látásjavító eszköznek, és inkább elterelnénk róla a (túlzott) figyelmet, sminkeljük szemeinket minél természetesebbre, viszont használjunk gazdag, mély árnyalatú rúzst ajkainkra!

8. Elbűvölő szájfény

Ki mondta, hogy egy szemüveges nő nem lehet visszafogottan bájos? Csupán egy fénylő, vizes hatású rózsaszín szájfényre, lebbenő, kiengedett hajra és egy pasztellszínű szemüvegkeretre van szükség hozzá! Az Armani Exchange 0AX3088U szemüveg pedig pont egy ilyen darab: lágy pasztell színe és karakteres, macskaszem formájú kerete teszi tökéletes választássá!

9 Pink, pink!

A Barbiecore népszerűségéhez nem férhet kétség – nem véletlen, hogy e összeállításban is több tipp szereplője. Szinte bármilyen szettet képes feldobni, s új fényben mutatja a már kissé megunt, naponta viselt szemüvegünket is, ha egy csodás pink rúzzsal derítjük fel ajakinkat. 


+1 Éjjel-nappal szépen

Ha a napi munka végeztével esti rendezvényre vagyunk hivatalosak és a kettő között nincs időnk átöltözni, a frizura és a smink apró változtatásaival ügyesen és gyorsan áthangolhatjuk megjelenésünket. Azoknak, akik gyakran kerülnek ilyen helyzetbe, érdemes a klasszikus fazonú szemüvegek közül választani, hiszen ezek örökké stílusosak és mindenféle öltözékhez passzolnak. Így elegendő csupán még egy réteg szempillafesték, egy kis plusz szemhéjpúder, illetve egy árnyalattal erősebb ajakrúzs, és máris partiképesek vagyunk!

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került