Ray-Ban Erika: retro stílusú napszemüveg

Ray-Ban Erika: retro stílusú napszemüveg

Rajong a retro stílusért? Szívesen hord vintage ruhadarabokat? Akkor a Ray-Ban Erika napszemüveg tökéletes választás! A retro stíluselemek ellenére, friss és modern megjelenésű szemüveg könnyen beilleszthető bármely ruhatárba. További előnye, hogy a Ray-Ban Erika napszemüvegek számos méretben, színben és lencsével elérhetőek. Így egészen biztos, hogy megtalálja a személyes igényeinek megfelelő darabot. A széles választéknak hála a retro daraboktól kezdve az egészen modern modellekig mindent megtalál üzleteinkben és webshopounkon. Extravagáns és figyelemfelhívó megjelenésre vágyik? Válasszon Ray-Ban Erika szemüveget színes lencsével és kerettel! Jobban kedveli a visszafogottan elegáns stílust? Döntsön a klasszikus lencse- és keretszín mellett! A Ray-Ban Erika sokoldalú, kényelmes és kimagasló minőségű kiegészítő, amely garantáltan sokáig divatosak marad.

Kik számára jó választás a Ray-Ban Erika?

A klasszikus Ray-Ban Erika (termékkódja RB4171) enyhén lekerekített dizájnú. Bár a napszemüveg panto formájú, a horizontálisan nyújtott alak nem hivalkodó. A stílusos szemüveg túlméretezett (oversized), azonban mérete nem takarja el az arc túlzottan nagy felületét. A tartósság érdekében a keret anyaga fém vagy műanyag, míg a kényelmes tartásért a szemüveg szárai tartós cellulóz-acetátból készülnek. Elérhető a termék kisebb lencsék közötti távolságú, másszóval keskenyebb hidú változata is. A Ray-Ban Erika napszemüveg elsősorban a markáns, szögletes arcvonású személyeknek áll jól. Az lágy formatervezés, kerekded vonalak segítenek ellensúlyozni az erősebb arcéleket. A négyzetes- és háromszög formájú arcokon is remekül mutathatnak. Szélesebb az állkapcsa, mint a homloka? Mivel a szemüvegkeret felső része meghatározóbb, így a szemüveg képes kompenzálni a vastagabb állkapcsot.

Milyen színekben érhető el a Ray-Ban Erika?

A Ray-Ban Erika napszemüvegek számos színben elérhetőek. Nem csupán színvariációk állnak rendelkezésre, hanem még a lencse típusát, a napszemüveg méretét, formáját és egyéb tulajdonságait is kiválaszthatjuk. Kizárólag kreativitása szab határt az eltérő terméktulajdonságok kombinálásának. Amennyiben szereti a visszafogott megjelenést, válassza a fekete vagy havana keretet! Jobban kedveli a feltűnő darabokat? Akkor döntsön az aranyszínű szemüvegkeret mellett! Valódi divatdiktátor, aki szeret elszakadni a megszokott öltözködési szokásoktól? A Ray-Ban Erika napszemüveg elérhető lila, pink és fémszínű kerettel is. A színválasztás során érdemes megfontolni a bőr- és hajszínünket.

  • A világosabb tónusú bőrhöz jobban illeszkednek a sötétebb napszemüveg keretek, míg a barnább bőrhöz a világosabb modellek.
  • A sötétebb tónusú hajszínhez kiválóan illeszkedik a havana keret, míg a szőke hajhoz a fekete vagy sötétbarna keret.
  • Vásárlás előtt vizsgálja meg a ruhatárában domináns színeket. Válasszon olyan szemüveg színt, amely passzol meglévő ruhadarabjaihoz!

Modern napszemüveglencse a szemvédelemért

Színválasztáskor nem elegendő a keretről dönteni, mivel a lencsék több színben és kivitelben érhetőek el a Ray-Ban Erika napszemüvegekhez. Válassza a polarizált lencsét, amely képes a látható fény mintegy 85%-át blokkolni, illetve csökkenti a látást zavaró visszaverődést és csillogást. További előnye, hogy fokozza a kontrasztot, segíti a tisztánlátást fényes környezetben, UV- és tükröződés elleni védelmet nyújt. Számos szemüvegtulajdonos véleménye szerint a polarizált lencsék segítik leginkább az erős napfény melletti éles látást. Jobban preferálja a szemet rejtő, titokzatos megjelenést? A tükrözött lencsék teljesen elrejtik a tekintetet, míg a színátmenetes lencsék fokozzák a szemüveg retro báját. Látásproblémákkal küzd? A Ray-Ban napszemüvegek bármelyike kérhető dioptriás lencsével, így nem szükséges a nap elleni védelem és a tökéletes látás között választani.

Vision Express: partner a tökéletes Ray-Ban Erika napszemüveg megtalálásában

A Ray-Ban Erika napszemüveg régóta örvend kimagasló népszerűségnek. Szerezze be saját, stílusos darabját a Vision Express üzletekből vagy webshopból! Tapasztalt szakértők segítenek a tökéletes Ray-Ban napszemüveg megtalálásában. Kínálatunkban számos termékvariációt megtalál, ráadásul áraink kedvezőek. Tekintse meg Ray-Ban Erika termékeinket és vásárolja meg az időtlen stílusú, divatos napszemüveget most!

Tekintse meg Ray-Ban napszemüveg kínálatunkat!

Cikk ajánló – cikkek

A szív alakú archoz passzoló szemüvegtípusok

A szív alakú archoz passzoló szemüvegtípusok

A szemüvegkeret kiválasztásakor fontos, hogy kellő figyelemmel megvizsgálja az arcvonásait. Ha a tükörbe nézve azt látja, hogy az arc legszélesebb pontja a homlok és a vonások az áll és az állkapocs irányába szűkülnek, akkor nagy valószínűséggel Önnek fordított háromszög, avagy szív alakú arca van. Mire érdemes ilyenkor odafigyelnie? Elsősorban a markáns karakterjegyek lágyítására!
Tovább

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került