Öltözzünk díszbe a szemüvegünkkel!

Öltözzünk díszbe a szemüvegünkkel!

Decemberben nem csak karácsonykor és szilveszter napján, de a köztes időszakban is tart az ünneplés. Távoli családtagjainkkal, barátainkkal is találkozunk ezekben a napokban, hogy köszöntsük egymást karácsony vagy az újév alkalmából. Ezen eseményeken szeretünk ünnepélyesebb viseletekbe bújni, ám szemüvegesként ez néha kihívást jelenthet. Cikkünkben arra hozunk tippeket, hogyan varázsoljuk ezt a mindennapi kiegészítőt alkalmi öltözékünk ékszerévé!

Az idei szilveszteri divatban egyértelműen a flitteres ruhák hódítanak. Ha egy ilyen darabban tervezzük köszönteni az újévet, választhatunk fúrt keretes szemüveget mellé, hogy ne vonjuk el a figyelmet ruhánk csillogásáról. Ha pedig egy vékony fémkeretes darabban gondolkodunk, próbáljunk a ruhánkkal harmonizáló színű keretet választani!

Egy minimalista, elegánsabb öltözék esetén maradjunk a klasszikus szemüvegkeret formák mellett, mint a macskaszem, pantó vagy pilóta stílusú darabok. Amennyiben egy vastagabb, sötét színű keretre esett a választásunk, próbáljunk ki mellé egy natúr, de szájhangsúlyos sminket, kisebb kiegészítőkkel.

Ne dőljünk a hiedelmeknek, hogy szemüvegesként nem viselhetünk szemhangsúlyos sminket! A szaténos csillogású szemhéjfesték már sokadik éve az egyik legnagyobb sminktrend az ünnepi időszakban. Sötétebb színű szemüvegkerettel pedig egy kifejezetten izgalmas párosítás lehet egy fagyosan ragyogó szemsmink.

Ha pedig a klasszikus füstös smink hívei vagyunk, bátran merjünk kísérletezni a színekkel - amire figyeljünk, hogy a szemhéjfestékünk árnyalata lehetőleg világosabb legyen a szemüvegkeretünknél.

A szemhéjtus kedvelőknek pedig javasoljuk, hogy próbálják meg lekövetni a szemüvegük ívét a tusvonal meghúzásakor - egy apró, de annál drámaibb hatást kölcsönözhetünk a tekintetünknek!

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került