Ray-Ban Aviator: az örök klasszikus

Ray-Ban Aviator: az örök klasszikus

Olyan klasszikus napszemüveget szeretne, amely soha nem megy ki a divatból? A Ray-Ban Aviator a II. világháború óta töretlen népszerűségnek örvend. Ez a klasszikus forma mindig divatos, férfiak és nők számára is egyaránt tökéletes viseletet jelent. Választhatjuk az Aviator ikonikus stílusát, vagy akár kipróbáljuk a modern változatát. Az Aviator több, mint egy napszemüveg, mert egy Ray-Ban Aviatort mindenkor, minden évszakban hordhatunk majd.

Miben más a Ray-Ban Aviator?

Az Aviator klasszikus formája uniszex és a legtöbb arcformához nagyon jól illik. A hagyományos, finoman lekerekített Aviator jobban néz ki a szögletes formájú arcokon. Ha az arcunk négyzet formájú, válasszunk egy olyan típust, amely valamivel szélesebb, mint az arccsontunk, mert ez segít optikailag meghosszabbítani. Téglalap formájú archoz olyan kisebb Ray-Ban Aviator javasolt, amely nem szélesebb az arcunknál. Ha kerek vagy ovális az arca, érdemes elkerülni a klasszikus Aviator íveit, és helyette egy modern, enyhén négyzet alakú formát kell választani. Ez segít élességet és szögletességet kölcsönözni az arcnak. A keret kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy a keret színe megfeleljen a bőrtónusunknak. Az arany és a bronz jobb a melegebb hatású bőr számára, míg az ezüst jobb választás, ha hideg tónusú bőrrel rendelkezik. A rózsaszín, kék vagy más szokatlan színek pedig nagyszerűek, ha meg akarjuk mutatni az egyéniségünket.

Mikor lett népszerű?

A klasszikus Ray-Ban Aviatorokat először az amerikai katonák népszerűsítették a II. világháborúban. Ha szeretne egy férfias stílusú férfi Ray-Ban Aviator napszemüveget, akkor a legjobb választás a Ray-Ban RB3025. Ezt a modellt Tom Cruise tette híressé a Top Gun első részében az 1990-es években. Ha tökéletes Tom Cruise megjelenést szeretne, akkor válasszunk egy klasszikus Aviator formát, vékony fém kerettel, fekete lencsével. Ha kicsit mást szeretne, akkor próbálja ki a kék lencséket. Az Aviator remekül megy hétköznapi ruhákhoz, de egy bőrdzseki különösen sportos, friss stílust kölcsönöz.

Kinek ajánljuk?

Az Aviátorokra gyakran úgy gondolnak, mint egy férfias stílusú napszemüvegre, de ugyanúgy jól mutathatnak hölgyeken is. Ha öltözékünk kellően lezser, akkor ehhez megfelelően lehet párosítani ezt az ikonikus kiegészítőt. Érdemes vékony fémkeretet választani és a nőies megjelenés érdekében inkább hagyományos és ne sportos színű lencséket választani. Ha fontos, hogy az összes kiegészítőnket összehangoljuk, akkor akár arra is ügyelhetünk, hogy az Aviator fémváza illeszkedjen a többi ékszerhez és kiegészítőhöz. Az arany ékszereket arany kerettel, az ezüst kiegészítőket ezüsttel is összehangolhatjuk.

A Black Ray-Ban Aviator remekül mutathat férfiakon és nőkön egyaránt. Sokoldalú, klasszikus, és soha nem megy ki a divatból.

Az oversize Ray-Ban Aviatorok pedig különösen jól mutatnak “túlméretezett” pulóverrel télen, vagy egy lezser, rock chick megjelenéssel, lazán kopott pamut sállal, egy nagy pólóval szűk farmerrel vagy leggingszel.

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került