Unofficial Your Chosen Crowd: lehengerlő stílus, elérhető ár

Unofficial Your Chosen Crowd: lehengerlő stílus, elérhető ár

Szeretné sokszínű személyiségét kifejezni divatos kiegészítőkkel? Rajong a nem mindennapi viseletekért? Ismerje meg az Unofficial Your Chosen Crowd kollekcióját! Az unikális dizájnú keretekkel feldobhatja outfitjét és kitűnhet a tömegből. Szerezze be saját egyedi megjelenésű Unofficial napszemüvegét vagy szemüvegét!

Miért döntsek az Unofficial márka mellett?

1. Egyedi megjelenés

Az Unofficial márka kínálatában elérhető napszemüvegek és szemüvegek garantáltan egyedi megjelenést kölcsönöznek. A brand bátor darabjai felkavarják az állóvizet és mernek szakítani a divat konvenciókkal. Fejezze ki egyediségét és tegye még különlegesebbé szerelését az Unofficial szemüvegkeretekkel!


2. Lehengerlő stílus

Rajong az extravagáns kiegészítőkért? Imádja a látványos szemüvegeket és napszemüvegeket? Az Unofficial szemüvegek és napszemüvegek garantálják a lehengerlő megjelenést. Legyen szó egy szórakozással töltött estéről vagy egy tanulással töltött egyetemi napról, az Unofficial kiegészítőkkel biztosan a figyelem középpontjában lesz.


3. Maximális komfort

Az ergonomikus kialakításnak és beépített zsanéroknak köszönhetően egésznapos viselés mellett is élvezheti a maximális kényelmet az Unofficial szemüvegkeretekkel. Így nem szükséges a páratlan megjelenés és a kényelem között dönteni.


4. Elérhető árak

Az Unofficial márka számára fontos cél, hogy a divatos megjelenés mindenki számára elérhető legyen. Így az egyedülálló dizájnhoz egyedülálló ár társul. Szerezze be a következő napszemüveget vagy szemüveget túlzott anyagi teher nélkül!


5. A szem egészségét óvó UV-védelem

Az UV-sugárzás, melynek elsődleges forrása a nap, rövidebb hullámhosszal rendelkezik, mint a látható fény. Nem csak a bőrünkre, hanem a szemünkre is káros lehet. Míg a napon töltött idő csökkentésével és kozmetikai termékekkel megóvhatjuk bőrünket, addig szemünk egészségének fenntartásához elengedhetetlen az UV-szűrős szemüveg használata. Az Unofficial napszemüvegek mindegyike 100%-os UV-védelmet biztosít az egészséges látás megőrzése érdekében. 


Az Unofficial Your Chosen Crowd kollekció izgalmas új darabjai bárki számára jó választást jelenthetnek. Ismerje meg a stílusos Unofficial szemüvegeket és napszemüvegeket!

Unofficial Your Chosen Crowd kollekció darabjai

Női szemüvegek:

Unofficial UNOF0342 szemüveg

 Kedveli az elegánsan stílusos, fém keretes szemüvegeket? Akkor az Unofficial UNOF0342 szemüvegben nem fog csalódni! Ez a macskaszem formájú szemüveg remekül illik több arcformához is.

Megnézem

Unofficial UNOF0305 szemüveg:

A rozé arany színű, fémkeretes Unofficial UNOF0305 szemüveg nagyobb keret mérete tökéletesen komplementálja a feminin arcvonásokat.

Megnézem

Unofficial UNOF0492 szemüveg

A steampunk divatjegyeket hordozó Unofficial UNOF0492 szemüveg fémkerete a lencse felső részét szabadon hagyja. Tegye még különlegesebbé megjelenését az egyedi szemüvegkerettel!

Megnézem
Női napszemüvegek:

Unofficial UNSF0210 napszemüveg

Imádja a vintage modelleket? Akkor ez a macskaszem napszemüveg biztosan elnyeri a tetszését! A feminin íves, zöldes-barnás keret és a vastag szárak egyedi kombinációja jól mutat bármely arcformán.

Megnézem

Unofficial UNSF0233 napszemüveg

 Az Unofficial UNSF0233 napszemüveg kiváló választás azoknak, akik egy nőies, púder színű modellre vágynak. A divatos napszemüveg jól kombinálható lenge ruhákkal és őszies bézs pulóverekkel.

Megnézem

Milyen Unofficial szemüvegkeret illik az arcomhoz?

Azt, hogy milyen szemüveg illik az arcához, leginkább a fejforma határozza meg. A következőkben röviden összefoglaljuk a legfontosabb szempontokat, melyeket használhat az ideális Unofficial szemüvegkeret megtalálásához.


  • Gyémánt alakú arc: A gyémánt arcformára szélesebb arccsont, szélesebb homlok és állkapocs jellemző. Ehhez az arcformához legjobban a szögletes, kerek és macskaszem modellek passzolnak.
  • Kerek arcforma: Azonos magasságú és szélességű kerek arccal kiválóan kombinálható a keskeny, szögletes, ovális és hatszögletű szemüvegkeret.
  • Ovális alakú arc: Amennyiben ívelt és harmonikus arca van, bármely szemüveg forma illeszkedik arcához. Ilyen esetben a fenti lista összes terméke azonosan jó választás lehet.
  • Szív alakú arc: Amennyiben szélesebb homloka, mint arca, válasszon szögletes, téglalap alakú vagy kerek szemüveget. Ezek a formák illeszkednek leginkább vonásaihoz.
  • Szögletes arcforma: A szögletes arc esetén a homlok és az állkapocs azonosan széles. Ehhez az arcformához a legjobban a macskaszem, pilóta és díszesebb szemüvegkeretek illeszkednek.
Férfi szemüvegek:

Unofficial UNOM0259 szemüveg

Munkahelye megköveteli az elegáns viseletet? Ilyenkor sem kell lemondani az extravagáns kiegészítőkről. Az Unofficial UNOM0259 szemüveg segítségével kombinálhatja a visszafogott megjelenést és az egyediséget.

Megnézem

Unofficial UNOM0354 szemüveg

Ha jobban kedveli a színes és barátságos darabokat, akkor pedig tekints meg az Unofficial UNOM0354 szemüveget.

Megnézem
Férfi és uniszex napszemüvegek:

Unofficial 0UO5096 napszemüveg

A futurisztikus dizájnú Unofficial 0UO5096 napszemüveg science fiction filmeket idéző megjelenése valódi tekintet mágnesként szolgál. Ezzel a szemüveggel lehetetlen beolvadni a tömegbe.

Megnézem

Unofficial UNSM0144 napszemüveg

 Imádja a 2000-es évek retró stílusát? Ez esetben az Unofficial UNSM0144 napszemüvegben nem fog csalódni. Az R&B divatot idéző modellel bármely retró outfit feldobható.

Megnézem

Unofficial UNSU0176 napszemüveg

Olyan kiegészítőt keres, amely a rave partyk atmoszféráját idézi? Akkor tekintse meg az egyedi formájú, neon színű Unofficial UNSU0176 napszemüveget!

Megnézem

Cikk ajánló – cikkek

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került