Stílusos szemüvegek férfiaknak

Stílusos szemüvegek férfiaknak


A mai világban a férfiaknak ugyanolyan fontos a stílusos megjelenés, mint a nőknek. Ebbe természetesen beletartozik a megfelelő szemüveg kiválasztása is. A funkcionalitás (tartósság, karcállóság, különféle bevonatok) mellett egy modern szemüvegnél a stílus is kiemelt fontossággal bír. Még szerencse, hogy a Vision Express üzleteiben, illetve webshopjában megrendelhető szemüvegkeretek minden igényt kielégítenek.


Elegancia és UV-védelem

Kezdjük a napszemüvegekkel. A napszemüvegek elsődleges feladata, hogy megvédjék szemünket a káros UV-sugaraktól. Emellett nem elhanyagolható az sem, hogy erős napsütésben sokkal jobban látunk velük, főleg, ha polarizáltak, azaz a tükröződést is kiszűrik. A vezetésnél ez a komforton túl extra biztonságot is jelent. A Vision Expressnél a legnagyobb márkák jó minőségű napszemüvegei közül választhat.

A nagy márkák nyújtotta garancia

Armani, Ray-Ban, Oakley… Ezek a nevek garanciát jelentenek a minőségre, mind a napszemüvegek, mind a dioptriás szemüvegkeretek esetén. Nem hiába hordja ezeket a márkákat számos híresség és színész. Ezek a világszerte ismert és elismert márkák a felhasznált remek alapanyagoknak, illetve a cégek kiváló designer csapatainak köszönhetően sikerrel teremtik meg a design és a funkcionalitás tökéletes egységét. Ezek a gyártók mesterei a férfias, maszkulin vonásokat kihangsúlyozó keretek tervezésének, hogy viselőjük maximális önbizalommal vághasson neki a hétköznapok kihívásainak. De természetesen az outdoor sportok, illetve az éjszakai élet szerelmeseinek sem kell csalódniuk!

Minden szempontot figyelembe veszünk

A modern szemüvegkeretek gyártóinak mindenre gondolni kell. Nemcsak az fontos, hogy minden arcformához és stílushoz rendelkezzenek a megfelelő kerettel. A 21. században már a környezettudatosságot is be kell építeni a gyártási folyamatba, illetve a kész termékek között is kínálni kell erre fókuszáló termékeket. Az acetát kereteket kőolaj helyett cellulózból, egy növényi rostból állítják elő, így ezen termékek fenntartható alapanyagokból készülnek. Nemcsak remek tulajdonságokkal rendelkeznek, de akár jobb érzéssel viselhetjük őket, mint a hagyományos műanyag kereteket!

Stílusok kavalkádja

Elég végigsétálni bármelyik európai főváros utcáján, hogy lássuk, milyen színessé vált a férfidivat az elmúlt évtizedekben. Egy igényes divatmárka ma már minden stílushoz kínál szemüvegkeretet. A formák közül érdemes kiemelni a kerek kereteket, amelyek a férfiaknál is egyre népszerűbbek, illetve a keret nélküli szemüvegeket, amelyek visszafogott, elegáns megjelenést nyújtanak viselőiknek. A színek között népszerű, a sokoldalúan felhasználható teknőspáncél mintás designok mellett az áttetsző keretek is. Még szerencse, hogy a Vision Express kínálatában mindezen megoldások elérhetők!

Tekintse meg szemüvegeinket!

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került