Ajándékozzon optikai kiegészítőt karácsonyra!

Ajándékozzon optikai kiegészítőt karácsonyra!

Már alig pár nap maradt hátra karácsonyig - a hamar ébredők ekkorra már rég elkészültek az ajándékok becsomagolásával, és az utolsó simításokon is túl vannak. Sokan viszont még ma is gondban lehetnek, hogy milyen aprósággal kedveskedjenek a szeretteiknek. Ha vannak köztük szemüvegesek vagy kontaktlencsét viselők, akkor tudunk pár tippel szolgálni!

Szemüvegtok

Egy szemüvegtokkal semmiképpen sem lőhetünk mellé, és egy kis kreativitással a megvásárolt darab könnyen egyedivé varázsolható. Kínálatunkban különböző típusok, anyagok és formák közül van lehetőség válogatni.

Mit érdemes figyelembe venni szemüvegtok választásakor? Ha szerettünk nagyobb méretű szemüveglencsét, esetleg cicás, pilóta vagy kerek alakú szemüvegkeretet visel, inkább egy öblösebb szemüvegtokban gondolkodjunk. Illetve, gondoljuk végig, hogyan szokta magával hordani az illető a szemüvegét: sokszor hordja a táskájában, esetleg az autóban tárolja vezetéshez? Érdemes lehet kemény fedeles tokot választani a számára!

Szemüveg törlőkendő

Ha megtaláltuk a tökéletes szemüvegtokot, bátran válasszunk mellé egy, a tokhoz passzoló mikroszálas törlőkendőt is! Szemüveges barátaink biztosan rendelkeznek ezzel a kiegészítővel, ám időről időre érdemes újra cserélni az elhasznált törlőkendőket. E mellé választhatunk egy csomag eldobható törlőkendőt is, amelyet nem csak szemüveglencse, de a telefonképernyő tisztítására is használhat a megajándékozott.

Szemüveglánc

A szemüveglánc az idősebb korosztály számára egy örökké divatos kiegészítő, hiszen nagyon praktikus viselet. Ám ne gondoljuk, hogy csak számukra lehet remek ajándék! A vintage stílust kedvelő szemüvegesek szintén örülhetnek egy-egy ilyen darabnak. Sportoló barátainknak pedig a szemüvegzsinór lehet egy tökéletes apróság.

Kontaktlencsetisztító és -ápolófolyadékok

Havi kontaktlencsét viselő barátaink életében könnyen előfordulhat, hogy éppen elfogyott a kontaktlencse folyadékuk otthon, és hirtelen kell azt pótolniuk. Vegyük le ezt a terhet a vállukról! Üzleteinkben többféle kontaktlencse ápolófolyadék közül lehet választani - ehhez érdemes lehet puhatolózni a kontaktlencsés szerettünknél, hogy melyik a kedvelt ápolófolyadéka.

Ajándékutalvány

Ha mégis nehezen tudjuk eldönteni, hogy szemüveges vagy kontaktlencsés szeretteinket mivel tudnánk örömet szerezni karácsonykor, lepjük meg őket Vision Express ajándékutalvánnyal! Utalványaink bármilyen optikai termékre vagy szolgáltatásra beválthatók üzleteinkben. Így a megajándékozott is olyat tud választani az ajándékunkból, amire bizonyára szüksége van.

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került