Az akció időtartama:  2022. december 19. - 2023. február 9.

Téli vásár akció

Fedezze fel akciós ajánlatunkat, válogasson kínálatunkból és mutassa új arcát a világnak!

A Téli Vásár kedvezményei:


I.            Szemüvegkeretek: Egyes modellekre 10%, 30%, 50% kedvezmény.


II.           Szemüveglencsék és felületkezeléseik:


1) -40% Bármely általunk forgalmazott progresszív szemüveglencsére (általános és munkaprogresszív is, de bifokálisra nem).


2) -30% Vision Express Optima 1.6 (HP 60A3 + ennek a receptúra lencséjére is vonatkozik!), ill. minden ettől magasabb törésmutatójú műanyag egyfókuszú vékonyított szemüveglencsére.


3) -20% Vision Express Comfort (HP 60N3 + ennek a receptúra lencséjére is vonatkozik!) + Vision Express Relax lencse + 1.5 törésmutatójú műanyag fényre sötétedő + polárszűrős szemüveglencsére + Vision Express Normal Sun, Vision Express Comfort 1.6 Sun + 1.5 és 1.6 törésmutatójú tükrös lencsékre.


4) S6B3 és S6G3 dioptriás napszemüveg lencsék -50%


Az akció további szabályai:

 • Az akció kedvezménye csak komplett szemüveg vásárlás esetén vehető igénybe, így a szemüvegkeret kedvezményt is csak komplett szemüveg vásárlásakor lehet igénybe venni.
 • A szemüveglencsére vonatkozó Téli Vásár kedvezmények szintén csak komplett szemüveg (keret +1 pár szemüveglencse) vagy Dioptriás napszemüveg (napszemüveg/optikai keret + 1 pár dioptriás napszemüveglencse) vásárlása esetén érvényesek, így hozott keretben történő lencsecsere esetén a Téli Vásár szemüveglencsére vonatkozó kedvezményei nem érvényesíthetők.
 • A Vision Express Comfort és a Vision Express Optima 1.6 típusú szemüveglencsék csak a gyártók által meghatározott dioptriatartományokon belül rendelhetők.
 • Az akcióban résztvevő szemüvegkeret kedvezmények szerinti besorolásáról a terméken elhelyezett százalékos matricák adnak tájékoztatást, de az adott szemüvegkeret eladási árát mindenkor a bolti pénztárgép adatai határozzák meg.
 •  A felsorolt termékcsoportokon kívül semmilyen más termék, szolgáltatás nem vesz részt az akcióban.
 • A szemvizsgálatra, a becsiszolási díjra és a Vision Express Plusz Garanciára nem érvényesíthetők a Téli Vásár engedményei.
 • A Téli Vásár kedvezményei csak a vásár ideje alatt leadott, felvett megrendelésekre érvényesíthetők.
 • A fenti kedvezmények más akciós vagy állandó kedvezménnyel együtt nem érvényesíthetők, és készpénzre nem válthatók, azonban a Téli Vásár lencsekedvezményei a Napszemüveg Téli Vásár kedvezményeivel összevonhatók.
 • Az akció kedvezménye vállalati szerződött vásárlások esetén sem vehető figyelembe.
 • Szerződött egészségpénztárak tagjai a szerződésben foglalt kedvezményeik helyett vehetik igénybe az akció kedvezményeit.
 • Az akció kedvezménye semmilyen más állandó, időszakos akció vagy kuponkedvezménnyel nem összevonható.
Üzlet keresés

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került