Az akció időtartama:  2022. július 25. – szeptember 4.

Nyári vásár akár -50%, dioptriás napszemüvegre is akció

Dobja fel a hétköznapokat stílusos keretekkel és adja át magát a nyár szabadságának!
Csak üzleteinkben

Akciós ajánlataink:


I.          Szemüvegkeretek: Egyes modellekre 10%, 20%, 30%, 40%, 50% kedvezmény


II.       Szemüveglencsék:


a)  40% kedvezmény bármely általunk forgalmazott általános és munkaprogresszív szemüveglencsére


b)  30% kedvezmény Vision Express Optima 1.6 (HP 60A3, és ennek a receptúra lencséjére is vonatkozik), illetve minden ettől magasabb törésmutatójú műanyag egyfókuszú vékonyított szemüveglencsére.


c)  20% kedvezmény Vision Express Comfort (HP 60N3, és ennek a receptúra lencséjére is vonatkozik) + Vision Express Relax lencse + 1.5 törésmutatójú műanyag fényre sötétedő lencsére + polárszűrős szemüveglencsére, S5B3 és S5G3 dioptriás napszemüveg lencsékre


d) S6B3 és S6G3 dioptriás napszemüveg lencsék -50%


Akció feltételei

 • A szemüveglencsére vonatkozó Nyári Vásár kedvezmények csak komplett szemüveg (keret +1 pár szemüveglencse) vagy Dioptriás napszemüveg (napszemüveg/optikai keret + 1 pár dioptriás napszemüveglencse) vásárlása esetén érvényesek, így hozott keretben történő lencsecsere esetén a Nyári Vásár szemüveglencsére vonatkozó kedvezményei nem érvényesíthetők.
 • A Vision Express Comfort és a Vision Express Optima 1.6 típusú szemüveglencsék csak a gyártók által meghatározott dioptriatartományokon belül rendelhetők.
 • Az akcióban résztvevő szemüvegkeret kedvezmények szerinti besorolásáról a terméken elhelyezett százalékos matricák adnak tájékoztatást, de az adott szemüvegkeret eladási árát mindenkor a bolti pénztárgép adatai határozzák meg.
 • A felsorolt termékcsoportokon kívül semmilyen más termék, szolgáltatás nem vesz részt az akcióban.
 • A szemvizsgálatra, a becsiszolási díjra és a Vision Express Plusz Garanciára nem érvényesíthetők a Nyári Vásár engedményei.
 • A Nyári Vásár kedvezményei csak a vásár ideje alatt leadott, felvett megrendelésekre érvényesíthetők.
 • A fenti kedvezmények más akciós vagy állandó kedvezménnyel együtt nem érvényesíthetők, és készpénzre nem válthatók, azonban a Nyári Vásár lencsekedvezményei a Napszemüveg Nyári Vásár kedvezményeivel összevonhatók.
 • Az akció kedvezménye vállalati szerződött vásárlások esetén sem vehető figyelembe.
 • Szerződött egészségpénztárak tagjai a szerződésben foglalt kedvezményeik helyett vehetik igénybe az akció kedvezményeit.
 • A „Második napszemüveg 50% kedvezménnyel” ajánlatunk sem vonható össze az Napszemüveg Nyári vásár kedvezményeivel.
 • A 20.000 Ft értékű szemüvegkedvezmény kupon engedménye és a Nyári Vásár kedvezményei egy vásárláson belül sem részben, sem egészben nem vonhatók össze.


Üzlet keresés

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került