Az akció időtartama:  2024. május 2–31.

Ingyenes látásvizsgálat májusban!

Májusban akciós ajánlatainkon túl ingyenes látásvizsgálattal is várjuk. Az ajánlat minden érdeklődő számára él, aki szemüveges vagy szemüvegben gondolkodik. Foglaljon időpontot online!
Csak üzleteinkben

Minden érdeklődő számára, aki szemüveges vagy szemüvegben gondolkodik, díjmentesen végzünk látásvizsgálatot, függetlenül attól, hogy a látásvizsgálatot követi-e vásárlás.

Az akció nem vonatkozik kontaktlencse-viseléshez kapcsolódó látásvizsgálatra. További részletekért kattintson!

Az akció részletei:

  • Minden érdeklődő számára, aki szemüveges vagy szemüvegben gondolkodik, díjmentesen végzünk látásvizsgálatot, függetlenül attól, hogy a látásvizsgálatot követi-e vásárlás.
  • Amennyiben kontaktlencse-viseléshez szeretné igénybe venni a látásvizsgálatot, jelen akció keretében nem tudjuk díjmentesen megvizsgálni. Kontaktlencsés vásárlóink esetében - az eredeti szabály szerint - végleges adag kontaktlencse megrendelésekor jár a térítésmentes vizsgálat. Minden egyéb esetben, ha a vizsgálat kontaktlencséhez lesz, vizsgálati díj fizetendő.
  • Az akció kizárólag az akció időtartama alatt érvényesíthető, semmilyen más szolgáltatásra (becsiszolás, plusz garancia stb.) nem vonatkozik.


Üzlet keresés

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került