Szemüvegrendelés online?

Szüksége lenne egy új szemüvegre de kényelmesen, otthonról szeret vásárolni? Már elérhető weboldalunkon a szemüveg rendelése online is. Fedezze fel!
Csak online
  • Weboldalunkon szaküzleteink teljes szemüveg kínálatát néhány kattintással egy helyen érheti ell és virtuális tükrünk segítségével fel is próbálhatja. Készítsen weboldalunkon három, személyre szabott dioptriás szemüveg ajánlatot és válasszon ajánlataink közül kényelmesen otthonról.


Online egyfókuszú dioptriával készítünk szemüveget. Online vásárláshoz válassza ki az Ön stílusához illő szemüveget, majd válassza a dioptriás lencsével kérem gombot. Adja meg a dioptria adatait, válassza ki a megfelelő lencsét és elkészítjük Önnek a három, személyre szabott dioptriás szemüveg ajánlatunkat. A vállalási idő 5-21 nap közé esik, attól függően, hogy milyen dioptrás lencsét szeretne. 15.000 Ft felett ingyenesen szállítjuk házhoz rendelését.

Fedezze fel az online vásárlás kényelmét! Sőt, válassza hozzá Plus Garancia szolgáltatásunkat, hogy biztonságban tudja szemüvegét a garancia időn felül további plusz + 6 hónapon keresztül! Sőt, számos egyéb plusz szolgáltatást biztosítunk hozzá! Részletek: ITT

Amennyiben multifokális / progresszív lencsével szeretné új szemüvegét elkészítettni, kérjük fáradjon be szaküzletünkben. Aktuális ajánlataink üzleteinkben is elérhetők, amennyiben személyesen szeretne vásárolni, fáradjon be legközelebbi üzleteink egyikében. Kerülje el a sorbanállást és foglaljon online időpontot!


[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került