Szemüveg kiegészítők: napszemüveg tok, nyakpánt és egyebek

Szemüveg kiegészítők: napszemüveg tok, nyakpánt és egyebek

Tudta, hogy a kedvenc szemüvegéhez és napszemüvegéhez számtalan hasznos kelléket szerezhet be? A praktikumon túl a szemüveg kiegészítők segítségével kifejezheti egyedi stílusát és személyiségét. Válogasson napszemüveg tok, nyakpánt és egyéb termékeink közül!

Szemüveg kiegészítők, amelyeket érdemes beszerezni

A szemüveg kiegészítők hasznossága vitathatatlan. Legyen szó az utazás közbeni biztonságos napszemüveg tárolásról, a szennyezett lencse megtisztításáról vagy a kilazult szár megerősítéséről, a megfelelő kiegészítők birtokában minden eshetőségre felkészülhet. A napszemüveg kiegészítő lehetséges előnyei azonban nem állnak meg a hasznosságnál. Ahogyan az öltözékünket megfűszerezik az ízléssel és egy kis merészséggel összeválogatott kiegészítők, úgy dobhatók fel a mindennapos használatba beleszürkült szemüvegek egy-egy divatos aprósággal. S hogy mik a legjobb szemüveg kiegészítők? Több lehetőség van, mint gondolná.


Napszemüveg tok, szemüvegtok

A szemüvegtok elsősorban védőburkot jelent a szemüveg számára, ám egy divatos darabbal a saját stílusunkat is kifejezésre juttathatja. Ma már óriási a választék a különféle anyagokból, színekből, ötletesnél ötletesebb megoldásokból. Bármelyiket is választja, megmutathatja az egyéniségét – ne felejtse azonban, hogy a jó toknak mindenekelőtt óvnia kell a szemüveget, ezzel meghosszabbítva élettartamát.


Szemüveg törlőkendő

Ha igazán divatérzékeny, akkor tudja, hogy mennyire fontosak az apró részletek. Ilyen „csekélység” a szemüveglencséket tisztán tartó mikroszálas törlőkendő is, amelynek nem feltétlenül kell unalmas feketének, szürkének vagy kéknek lennie. Személyiségéhez illő módon színesítheti az életét a szivárvány minden árnyalatában megvásárolható kendőkkel, de a praktikus kis kiegészítő kapható akár barokk selyemtapéta-mintás vagy éppen terepmintázatú változatban is – kinek-kinek a hangulata és vérmérséklete szerint.


Szemüvegpánt, sport szemüvegpánt

A szemüvegpántoknak ugyancsak a praktikum ad létjogosultságot, ám ki mondta, hogy ha már a nyakunkban hordjuk a szemüvegünket, azt ne tehetnénk divatosan?

Az egyik fő irányzat a pántok esetében a sportos vonal – a neoprénből és más, strapabíró, puha anyagból készülő nyakpántokat kiemelten a kültéri sportos tevékenységekhez ajánlják a szemüveg vagy napszemüveg biztos rögzítésére. Ha ilyet szeretne, dobja fel egy kis színnel: ma már rengeteg variáció kapható a neonszínektől kezdve a sok árnyalatból álló csíkosig. A sport szemüvegpánt kiváló választást jelent az aktív életvitelt folytató személyeknek. A másik vonulat természetesen a nőiesen elegáns, láncos megoldásoké: itt gyakorlatilag minden megtalálható, a klasszikus fehér gyöngysortól a fémláncokig.

Szemüvegtisztító spray

Gyakran tapasztalja, hogy a szennyezett szemüveglencse megnehezíti a tiszta és éles látást? Bár számos internetes felületen javasolják a hétköznapi háztartási szerek használatát a szemüveg tisztításhoz, mi azonban óva intünk bárkit attól, hogy kézfertőtlenítő szappannal vagy zsíroldóval távolítsa el az ujjlenyomatokat a lencséről. A szakszerűtlen tisztítás számos módon kárt tehet a szemüvegben:

  • mikrokarcok keletkezhetnek a lencsén,
  • fokozhatja a csavarok és egyéb fém komponensek korrodálódását,
  • erősen savas és lúgos anyagok hatására elszíneződhet a szemüvegkeret.

További kellemetlenség, hogy a gyártói előírásoktól eltérő tisztítás esetén keletkezett károkat nem fedezi a jótállás. A megfelelő állapot megőrzését leginkább szolgáló szemüveg kiegészítők a professzionális tisztítószerek. Ezek közül is érdemes külön kiemelni a szemüvegtisztító spray termékeket, amelyek biztonságos és praktikus megoldást jelentenek a szemüveget és napszemüvegek tisztán tartásához.


Szemüvegjavító készlet

Ismerős a helyzet, amikor váratlan helyzetben kilazul a szemüveg szára? Ha szeretné elkerülni az ilyen eseteket, akkor érdemes beszerezni szemüveg javító készletet. Egy alaposan felszerelt készletben megtalálhatóak az alábbiak:

  • csavarhúzó,
  • fogó,
  • keret fogó,
  • laposfejű csavarhúzó,
  • mikrocsavarok,
  • mikroszálas törlőkendő.
  • nagyító és
  • orrtámasz.

Ezekkel az eszközökkel felszerelve bármilyen akut szemüveg baleset kezelhető. Így a szemüveg kiegészítő vásárlásakor nem érdemes megfeledkezni a javító szettről sem.

Vision Express: szemüveg kiegészítők széles választéka

Szeretné kényelmesen és megbízható forrásból megvásárolni a kiválasztott szemüveg kiegészítőket? Üzleteinkben és webshopunkban kiváló minőségű napszemüveg tokok, láncok, szemüvegtisztító készletek és egyéb hasznos kiegészítők közül válogathat. Ha bármilyen kérdése felmerülne, tapasztalt kollégáink készséggel segítenek.


Szemüveg kiegészítők megtekintése

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került