Ray-Ban Clubmaster: napszemüveg, amivel nehéz mellényúlni

Ray-Ban Clubmaster: napszemüveg, amivel nehéz mellényúlni

A Ray-Ban Clubmaster évtizedek óta a legnépszerűbb napszemüvegek egyike és ez egy hamar nem fog változni. Az ikonikus napszemüveg először az 1950-es években jelent meg és hamar népszerű lett a hírességek, véleményvezérek és sztárok körében. Töretlen sikerének köszönhetően napjainkban is gyakran láthatjuk a Ray-Ban Clubmaster napszemüvegeket ismert személyeken. A Kutyaszorítóban című méltán híres Quentin Tarantino filmben több fontos karakter visel stílusos fekete öltönyt és Clubmaster szemüveget. Biztos lehet abban, hogy ez a modell sosem megy ki a divatból! A sikkes megjelenést kölcsönző uniszex kiegészítő, így férfiak és nők egyaránt hordhatják. Szerezze be saját Ray-Ban Clubmaster napszemüvegét webshopunkon vagy üzleteink bármelyikéből!

Találja meg a tökéletes Ray-Ban Clubmaster napszemüveget!

Az 1950-es évek dizájn-világa ihlette Clubmaster lencséi általában szögletesek, azonban elérhető lekerekített lencséjű verzió is. A tökéletes modell megtalálásához keressen olyan szemüvegkeretet, amely passzol arcformájához. Míg a kerek arcvonású személyeken jobban áll a szögletes szemüveg, addig a szögletes vonású személyekhez jobban illik a lekerekített modell. Szélesebb fejformája van? Ez esetben válasszon olyan nagyobb méretű szemüveget, mint például a Ray-Ban Clubmaster Oversized, amely kiemelheti megjelenését.

A kivételes stílusú napszemüveg keretének felső része vastagabb műanyag, míg a lencse alsó részét körbeölelő keret fém. Ez a kialakítás kiemelten jó a szögletes állkapcsú személyeknek, mivel kiegyensúlyozottá teszi az arc megjelenését. Amennyiben keskenyebb állkapcsa van, lehet, hogy a Ray-Ban Clubmaster nem a legjobb választás! Válasszon olyan napszemüveget, amely hangsúlyosabb alsó keret résszel rendelkezik.

Klasszikus dizájn, modern megjelenés

Szeretné utánozni a Kutyaszorítóban látott megjelenést? Az RB3016 termékkódú Ray-Ban Clubmaster az ikonikus modell, amely a filmben szerepelt. Ha nem szeretné gyakran cserélni kiegészítőit, válassza ezt a modellt fekete lencsékkel és fekete kerettel.

Szívesen kísérletezik innovatív és vagány darabokkal? Akkor válassza a Clubmaster napszemüveget polarizált lencsével, amely extra tükröződés elleni védelmet nyújt, vagy vásároljon kékfény szűrős lencséket a beltéri viseléshez. A napszemüveghez elérhetőek színes lencsék is. Tegyen próbát a sportos kék lencsével vagy válassza a visszafogottan elegáns zöld lencséket! Igazán egyedi megjelenésre törekszik? Jó hír, hogy szemüvegkeret színből is több opció érhető el. A klasszikus fekete mellett, választható havana színű keret is! Tegye igazán különlegessé stílusát egyedi Clubmaster szemüvegével!

Illeszkedik a Ray-Ban Clubmaster a stílusomhoz?

Akár formális eseményre készül, akár egy baráti összejövetelre, a Ray-Ban Clubmaster tökéletes választást jelent! Az divatos napszemüveg passzol öltönyhöz és hétköznapi viselethez egyaránt. Mivel a Clubmaster valódi mágnesként vonzza a tekinteteket, így érdemes az outfit további részét egyszerű elemekből összeválogatni. Különösen érdemes megfontolni a tanácsunkat, amennyiben élénk színű lencsét választott. Visszafogott megjelenésre vágyó női vásárlóink számára javasoljuk a bézses teknősszín kereteket. A túlméretezett Clubmaster napszemüvegek remekül kiegyenlítik az kisebb arccsontot és segítenek optikailag megnyújtani a fejformáját. Kombinálja ezt a kivételes napszemüveget egyszerű ruhadarabokkal a tökéletes megjelenésért!

Vision Express: professzionális segítség Ray-Ban Clubmaster vásárláskor

Szívesen beszerezné ezt az ikonikus Ray-Ban napszemüveget? Akkor tekintse meg a Vision Express webshop és üzleteinek Clubmaster kínálatát! Nem véletlen, hogy ezek a sokoldalúan viselhető napszemüvegek évtizedek óta népszerűek. Üzleteinkben és webshopunkon megtalálhatja az igényeihez illeszkedő tökéletes modellt. Válasszon az adottságaihoz passzoló keretet, lencsét és méretet! Különleges igényei vannak? A Ray-Ban Clubmaster elérhető dioptriás, polarizált vagy akár tükrözött lencsével is. A Vision Express professzionális segítséget nyújt a tökéletes napszemüveg kiválasztásában. Használja ki kedvező ajánlatainkat és élvezze a hollywoodi megjelenést új Clubmaster napszemüvegében!

Tekintse meg Ray-Ban napszemüveg kínálatunkat!

Cikk ajánló – cikkek

A Ray-Ban sztori

A Ray-Ban sztori

Nincs még egy márka, ami ennyire szorosan kötődne az amerikai filmiparhoz, a showbizniszhez, és mindezzel párhuzamosan a zenei és a kulturális világ szimbólumává is vált.  A világon percenként 8 Aviátor modellt adnak el, a Ray-Ban közel száz éve töretlenül hódít.
Tovább

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került