Öltsd magadra a Mikulás színét decemberben!

Öltsd magadra a Mikulás színét decemberben!

A december eleje az adventi készülődésről, a Mikulásról, és persze a piros színről szól. Ebben az időszakban mi mással csempészhetnénk egy csipetnyi ünnepi hangulatot a mindennapjainkba, ha nem egy piros szemüvegkerettel?


A piros egy merész és kacér szín, amivel garantáltan a figyelem középpontjába kerülünk. A legtöbben egy nehezen megszelídíthető színnek tartják, pedig ezernyi árnyalatával könnyen a saját stílusunk részévé tehetjük!

Ha pedig szeretnénk beragyogni a szürke téli hétköznapokat, bátran viseljünk piros keretes szemüveget, ami élénkebbé teszi az arcszínünket. De hogyan találjuk meg a stílusunknak és személyiségünknek megfelelő szemüvegkeretet?

A bátraknak

Azoknak, akik nem riadnak vissza a reflektorfénytől, az élénkpiros, extrémebb formájú, vastagabb keretes szemüvegeket javasoljuk. Ezzel a nyitott személyiségük megmutatása mellett a bevállalós természetükből is engednek láttatni egy darabot.

Az ilyen feltűnő, különleges darabok mellett ügyeljünk a teljes megjelenésünk összhangjára: válasszunk minimalista öltözéket és kevés, visszafogottabb kiegészítőt. Ha pedig oversize szemüvegkeretet választunk, akkor hagyjuk, hogy maga a szemüvegünk váljon az egyetlen ékszerünkké!

A visszafogottaknak

A szolidabb megjelenést kedvelőknek sem kell lemondaniuk a piros színről - a lágyabb világos vagy a sötétebb, bordós árnyalatú, vékony szemüvegkeretek a számukra megfelelő mértékben pezsdíti fel a megjelenésüket. 


Öltözködésükben a kívánt összhatás kedvéért könnyebben váltogathatják a feltűnőbb színeket és darabokat, mint a bátrabb társaik. És ha alkalmanként mégis szeretnének a középpontba kerülni, egy, a szemüvegkeretük színével harmonizáló vörös rúzzsal egyszerűen felhívhatják magukra a figyelmet!

A kaméleonoknak

Azoknak pedig, akik örökké megújítják a külsejüket és sosem ragadnak le egy stílusnál, csak azt tudjuk ajánlani, hogy bátran kísérletezzenek! Tartsanak egyszerre akár több szemüvegkeretet is, és viseljék a hangulatuknak, stílusuknak éppen megfelelő darabot.

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került