iWear kontaktlencse ápolófolyadékok

iWear kontaktlencse ápolófolyadékok

Miért fontos, hogy iWear kontaktlencsénkhez iWear ápolófolyadékot válasszunk? Kontaktlencseviselőként megszokhattuk már azt szabadságot, hogy korlátok nélkül végezhetjük a napi teendőinket.

Természetes számunkra, hogy ha el szeretnénk valahova menni, akkor csak felhelyezzük kontaktlencsét, felvesszük a kedvenc ruhánk és már útnak is indulhatunk. Kisbetűk olvasása a munkahelyi laptopon, ruhabolti árcimkén, a kedvenc bárunk koktéllapján? Nekünk aztán nem gond! Élvezhetjük a téli hidegben is a napsütést, felvehetünk egy divatos napszemüveget, bátran mozoghatunk, korcsolyázhatunk és sportolhatunk, akkor sem fog a kontaktlencse az orrunkon csúszkálni. Ihatjuk a finom forró teánkat a barátainkkal a jégpálya mellett anélkül, hogy a szemüveglencsénk bepárásodna. A kedvenc influenszerünk feltett egy újabb sminkes videót? Próbáljuk ki mi is! Mutassuk meg vele arcunk a világnak. Nem lesz rajtunk keret, ami eltakarja sminkünket. Azok lehetünk, akik lenni szeretnénk. Havi kontaktlencse viselőként azonban fontos odafigyelnünk arra, hogy megfelelően tisztítsuk lencséket. Nem bonyolult folyamat, válasszunk hozzá optikai szaküzletben vásárolt garantáltan eredeti iWear kontaktlencse ápolófolyadékot és könnyen megtehetjük. 


Miért használjuk az iWear kontaktlencsét és ápolófolyadékot együtt?


Az iWear kontaktlencse ápolófolyadékokat kifejezetten az iWear kontaktlencsékhez fejlesztették ki. Olyan anyagokat tartalmaznak, melyek a legalkalmasabbak arra, hogy iWear kontaktlencsénket megtisztítsuk vele és hatékonyan távolítsuk el a napközben lencsénkre rakódó szennyeződéseket. Ezért érdemes ezeket együtt használnunk.


iWear kontaktlencse ápolófolyadékok


Az iWear kontaktlencse ápolófolyadékok segítenek fertőtleníteni, tisztítani kontaktlencsénket. Főként havi kontaktlencsék viselése során ajánlott alkalmaznunk őket. Több típus közül választhatunk annak megfelelően, hogy milyen érzékeny szemünk, milyen iWear kontaktlencsét viselünk. Alább olvashat iWear ápolófolyadék kínálatunkról, szakértő kollégáink az üzletekben pedig segítenek a megfelelő folyadék kiválasztásában.

iWear Easybalance

Hatékonyan fertőtleníti és gátolja a baktériumok és gombák elszaporodását kontaktlencsénken. Tisztítja a lerakódásokat és segít eltávolítani a lágy és szilikon-hidrogél típusú lencsékről a lipideket. iWear Hydro Sphere havi kontaktlencsével kombinálva garantálhatjuk szemünknek a megfelelő nedvességet az iWear Easybalance kontaktlencseápolóval. Olyan természetes komponenst tartalmaz, mely fokozza a kényelmet miközben kontaktlencsét viselünk a nap során.

iWear MultiRigid Cleaner és iWear MultiRigid Conditioner

Minden iWear típusú kemény kontaktlencse esetén használhatjuk. Olyan felületaktív anyagokat tartalmaznak, melyek megtisztítják kontaktlencsénk felületét, hogy tiszta és kényelmes lencseviselési élményt biztosítson számunkra bárhol, bármikor. Az iWear MultiRigid Cleaner ápolófolyadék nem tartalmaz dörzsölő hatású összetevőket, ezáltal kíméli a lencsék felületét. Az iWear MultiRigid conditioner folyadékot pedig akkor célszerű alkalmaznunk, ha megtisztítottuk a kontaktlencsénket. A tisztítás után ezzel az oldattal fertőtleníthetjük, és akár az éjszaka folyamán is áztathatjuk benne. Ezáltal kellően nedves lesz kontaktlencsénk a következő használat során, valamint napközben is nedvesíti szemünket, így elkerülhetjük a szemszárazságot.

Címkék:

Az iWear ápolófolyadékok használata nagyon egyszerű és hamar el tudjuk sajátítani. Ha bizonytalanok vagyunk abban melyik lenne számunkra a megfelelő, akkor csak el kell látogatnunk egy Vision Express üzletbe. Az üzletben segítenek nekünk, segítenek kiválasztani  a kontaktlencsénkhez leginkább illő ápolófolyadékot. Megtanulhatjuk hogyan tisztítsuk kontaktlencsénket vele. A kontaktlencsék tisztítása csak pár lépés, melyről itt is olvashatunk.

Cikk ajánló – cikkek

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került