Vision Express Plusz Garancia

Vision Express Plusz Garancia

Mindannyiunk életében előfordult már, hogy letört a szemüvegünk szára, megkarcolódott a szemüveglencsénk vagy legrosszabb esetben elhagytuk a szemüvegünket. Ezeknek a problémáknak az elkerülésére vezettük be a Plusz Garancia szolgáltatásunkat.

  • Amennyiben szemüvege megsérült és nem javítható helyben, akkor meghatározott időn belül az eredeti megrendeléssel megegyező (ugyanolyan kerettípus, ugyanolyan lencsetípus és dioptria érték) szemüveget készítünk az Ön számára. Ekkor Ön az esetleges szemüvegkeret- vagy lencsecsere vagy adott esetben az új komplett szemüveg (keret + lencse) kedvezmények nélküli vételárának 25%-át fizeti, a fennmaradó részt - átvállaljuk.


  • Amennyiben nem tudjuk biztosítani az eredeti megrendeléssel azonos szemüveget, úgy Ön egy azzal azonos fogyasztói árú más típusú terméket (szemüvegkeret, szemüveglencse) választhat. Drágább termék választása esetén a kedvezményt az eredeti fogyasztói ár erejéig biztosítjuk, a két fogyasztói ár közötti különbözet 100%-ban fizetendő, mely különbözetre ebben az esetben semmilyen akciós kedvezményt nem tudunk biztosítani.


  • Amennyiben szemüvege elveszett egyszeri 50%-os kedvezményt biztosítunk Önnek a Plusz Garancia szolgáltatásunk keretében az elveszett szemüvege kedvezmények nélküli vételárából.


  • A Plusz Garancia szolgáltatás keretében kínált kedvezményes keret, lencse vagy komplett szemüveg csere és elvesztés esetén biztosított újravásárlási kedvezmények a vásárlástól számított 2 éven belül 1-1 alkalommal vehetők igénybe.

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került