Termékvisszahívás


iWear Multiclean Plus többfunkciós kontaktlencse ápolófolyadék


 

Tájékoztatást kaptunk a kontaktlencsegyártó CooperVision-től egy önkéntes termékvisszahívásról az iWear Multiclean Plus többfunkciós kontaktlencse ápolófolyadékkal (60ml, 380ml kiszerelések) kapcsolatban.


A gyártói minőségellenőrzés úgy találta, hogy a termék nem minden esetben biztosít megfelelő szintű fertőtlenítést adott körülmények között egy bizonyos élesztő organizmus magas szintjei ellen. Noha eddig nem érkezett semmilyen panasz és nem erősítettek meg az elégtelen fertőtlenítésből eredő problémákat, ez a fellépés nem tekinthető túlzott elővigyázatosságnak.


Fontos, hogy Ön továbbra is tisztítsa és fertőtlenítse lágy kontaktlencséit. Kérjük, a továbbiakban ne használja, és öntse ki az iWear Multiclean Plus többfunkciós ápolófolyadékot, amint gondoskodott helyette alternatív termékről. Kérjük, tartsa meg a flakont, hogy visszatérítést igényeljen helyette, melyet 2022. február 28-tól (13.00 GMT / 14.00 közép-európai idő / 19.00 Hong Kong).a következő termékvisszahívó honlapon tehet meg: https://www.cvrecall.expertinquiry.com/


Ezt a honlapot a Sedgwick kezeli. A cég a CooperVision (a gyártó) ezen termékvisszahívásainak folyamatát koordinálja. A honlapon több információt találhat a következő lépésekről, valamint útmutatást a visszatérítéshez. Ezen kívül kapcsolattartói elérhetőségeket is talál, amennyiben egy képviselővel szeretne beszélni.

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került