Miért válasszunk kontaktlencsét?

Miért válasszunk kontaktlencsét?

Gondolhatnánk, hogy a kontaktlencse csak a fiataloknak való, de ez nem így van: általában 14 éves kortól ajánljuk, de 40 éves kor felett is gyakori a használata. Szemünk körülbelül ekkor kezd el változni, ettől a kortól kezdve egyre jellemzőbb, hogy az éles látáshoz szükségünk van valamilyen segítségre.

Szeretjük a szemüvegeket, hiszen tökéletes kiegészítői stílusunknak, de vannak helyzetek, amikor a nagyobb szabadságra vágyunk, vagy csak szívesen változtatnánk külsőnkön. Ilyenkor a kontaktlencse a tökéletes megoldás: nem csúszkál, nem esik le, nem párásodik, és minden alkalomhoz illik.

40 éves kor alatt

40 éves kor alatt

40 éves kor alatt általában azt tapasztaljuk, hogy egy bizonyos távolságra nem látunk elég élesen. A szférikus kontaktlencsék közelre vagy távolra adnak éles képet.

Érdekel
40 éves kor felett

40 éves kor felett

40 éves kor felett az olvasó távolságban lévő tárgyakat egyre homályosabban láthatjuk. A multifokális kontaktlencsékkel a távoli, köztes távolságban lévő és közeli tárgyakat is élesen láthatjuk úgy, mint egy multifokális szemüveglencsével.

Érdekel

Mielőtt kontaktlencsét vásárol, fontos, hogy egy szakember megvizsgálja a szemét és segítsen a választásban.

A Vision Express csapatára nyugodtan rábízhatja magát: a látásvizsgálat egyszerű, gyors és várnia sem kell rá, ha online időpontot foglal a legközelebbi Vision Express üzletbe. Ha a látásvizsgálat után szakembereink ajánlják Önnek a kontaktlencse viselését, akkor még az üzletben lehetősége van kipróbálni azt. Részt vehet egy betanításon, ahol segítünk felhelyezni és eltávolítani a kontaktlencsét.


Szemüvege már az élete és ruhája kiegészítőjévé vált? Ez sem probléma, hiszen a kontaktlencsét alkalmi viseletként is hordhatja.


Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került