Miért válasszunk kontaktlencsét?

Miért válasszunk kontaktlencsét?

Gondolhatnánk, hogy a kontaktlencse csak a fiataloknak való, de ez nem így van: általában 14 éves kortól ajánljuk, de 40 éves kor felett is gyakori a használata. Szemünk körülbelül ekkor kezd el változni, ettől a kortól kezdve egyre jellemzőbb, hogy az éles látáshoz szükségünk van valamilyen segítségre.

Szeretjük a szemüvegeket, hiszen tökéletes kiegészítői stílusunknak, de vannak helyzetek, amikor a nagyobb szabadságra vágyunk, vagy csak szívesen változtatnánk külsőnkön. Ilyenkor a kontaktlencse a tökéletes megoldás: nem csúszkál, nem esik le, nem párásodik, és minden alkalomhoz illik.

40 éves kor alatt

40 éves kor alatt általában azt tapasztaljuk, hogy egy bizonyos távolságra nem látunk elég élesen. A szférikus kontaktlencsék közelre vagy távolra adnak éles képet.

Érdekel

40 éves kor felett

40 éves kor felett az olvasó távolságban lévő tárgyakat egyre homályosabban láthatjuk. A multifokális kontaktlencsékkel a távoli, köztes távolságban lévő és közeli tárgyakat is élesen láthatjuk úgy, mint egy multifokális szemüveglencsével.

Érdekel

Mielőtt kontaktlencsét vásárol, fontos, hogy egy szakember megvizsgálja a szemét és segítsen a választásban.

A Vision Express csapatára nyugodtan rábízhatja magát: a látásvizsgálat egyszerű, gyors és várnia sem kell rá, ha online időpontot foglal a legközelebbi Vision Express üzletbe. Ha a látásvizsgálat után szakembereink ajánlják Önnek a kontaktlencse viselését, akkor még az üzletben lehetősége van kipróbálni azt. Részt vehet egy betanításon, ahol segítünk felhelyezni és eltávolítani a kontaktlencsét.


Szemüvege már az élete és ruhája kiegészítőjévé vált? Ez sem probléma, hiszen a kontaktlencsét alkalmi viseletként is hordhatja.


[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került