Hogyan lehetek kontaktlencseviselő?

Hogyan lehetek kontaktlencseviselő?

Már eldöntötte, hogy nem szeretne szemüveget viselni. Tudja azt is, hogy a kontaktlencsék nem csúsznak le orráról, bármilyen tevékenység közben kényelmes megoldást nyújtanak és nem korlátozzák munka, sport vagy utazás közben.

Egyszerűen kontaktlencse-viselővé válhat, viszont ehhez fontos, hogy egy szakember megvizsgálja a szemét, és tanácsot adjon. A látásvizsgálat egyszerű és időpontot is tud rá foglalni bármelyik Vision Express üzletben. Időpontfoglalás esetén nem kell sorban állnia. Ha alkalmas szeme a kontaktlencse viselésére, akkor a látásvizsgálat után már ki is próbálhatja a kontaktlencsét. A kontaktlencsepróba során megtanulhatja, hogyan helyezze fel vagy távolítsa el azt, illetve megtudhatja azt is, hogy miért szükséges a havi kontaktlencséket rendszeresen tisztítania, és ezt hogyan teheti meg.

Mit érdemes beszereznie?

Napi kontaktlencse viselőknek:

  • Napi kontaktlencse: Mindig újat használhat, kényelmes a minimális vastagságának és magas víztartalmának köszönhetően. Nem kell tisztítania, használat után kidobhatja.
  • Műkönny szemcsepp formájában: Segít szemét nedvessé, hidratáltá tenni. Ezáltal elkerülheti a fáradt, száraz szem tüneteit és a szemirritációt.

Önnek ajánljuk:

iWear Fresh Spherical Daily

iWear Activ Spherical

iWear Harmony Spherical Daily

Havi kontaktlencse viselőknek:

Havi kontaktlencse:

Akár 30 napig többször felhasználhatja, jó ár-érték arányt képviseli és kényelmes minimális vastagságának, magas víztartalmának köszönhetően.

Műkönny szemcsepp formájában:

Segít szemét nedvessé, hidratáltá tenni. Ezáltal elkerülheti a fáradt, száraz szem tüneteit és a szemirritációt.

Kontaktlencsetartó-tok:

Megfelelően tudja tárolni kontaktlencséjét, ha éppen nem használja vagy az éjszaka folyamán tisztítja. Kis helyen is elfér, bárhová magával viheti.

Kontaktlencse-ápolófolyadék:

Fertőtleníti és hidratálja a kontaktlencsét a napi tisztítás során. Ezért éjszaka vagy ha épp nem használja, tisztítsa vele kontaktlencséjét.

iWear Hydro Sphere

iWear Balance Plus

iWear Oxygen Spherical

iWear Oxygen Relax

Kényelmesebb lenne, ha házhoz jönne a kontaktlencséje? Előfizethet rá és az első évben 1 havi kontaktlencsét még ajándékba is kap!

További kérdése van? Foglaljon időpontot és látogasson el üzletünkbe!

Üzlet keresés

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került