Visszaküldés és elállás


Meggondolta magát? Mégis másik színt vagy másik modellt választana? Nincs rizikó, a megrendelt terméket 14 napon belül lehetősége van visszaküldeni számunkra, és mi visszatérítjük Önnek a vásárlási értéket. Kérjük mindig írja meg a visszaküldés okát, segítve ezzel munkánkat.

A termék visszaküldéséhez kérjük, töltse ki formanyomtatványunkat és a kézbesítés napjától számított 14 napon belül küldje vissza.


Erre két lehetősége van:

  • Email-ben (Vevőszolgálatunk email címe: webshop@visionexpress.hu)
  • Postai úton. (Vision Express Vevőszolgálat, 1113 Budapest, Bocskai út 134-146.)


A letölthető, nyomtatható elállási nyilatkozatot itt találja. Az elállási nyilatkozatra és a vevőszolgálatunknak címzett email-ben ne felejtse el a megrendelés számot megadni. (Email esetében kérjük, hogy a tárgy mezőben tüntesse fel.)

Amennyiben a postai úton történő visszaküldést választja, kérjük jelezze felénk email-en is, hiszen előfordulhat, hogy a postai szállítás késik, Ön pedig kicsúszik a határidőből.

Amennyiben a terméket cserélni szeretné, sajnos arra webshopunkon egy megrendelés keretén belül nincs lehetősége.

Visszaküldés esetén figyeljen arra, hogy csak sértetlen, hibátlan terméket áll módunkban visszavenni, melyet az eredeti csomagolásban küld vissza számunkra. Bankkártyás és utánvételes fizetés esetén is szükségünk van az elállási nyilatkozaton a bankszámla szám feltüntetésére, mert a visszatérítést az eredeti fizetési mód alapján végezzük.

A megrendelés visszaküldésének költsége a vásárlót terheli. Sajnos, az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a vásárlót semmilyen más költség nem terheli.


 A csomagot az alábbi címre várjuk:


GLS Futárszolgálatával történő visszaküldés esetén: 

GLS Raktár 

Cím: 1444 GLS Raktár, Európa u. 2. 

GLS Európa u. 2.


Nem GLS rendszerén keresztül küldi vissza hozzánk, postai feladással vagy más futár szolgáltatón keresztül: 

GLS Visszáru Raktár

Cím: 2351 Alsónémedi, Európa u. 2.


A visszaküldés díja minden esetben a megrendelőt terheli. Utánvétellel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni.


Minden beérkező csomagot és terméket alaposan átvizsgálunk. Azonban nem tudjuk elfogadni az elállást amennyiben az alábbi feltételek közül bármelyik nem teljesül:

  • A terméknek az eredeti csomagolásában, a tokjával és minden kiegészítőjével együtt kell visszaérkeznie. (lehetőleg abban a dobozban küldje vissza hozzánk, amelyben elküldtük Önnek, így biztosíthatja Ön is, hogy sérülésmentesen kapjuk vissza, hiszen ezt a napszemüveget szeretnénk még értékesíteni.
  • A terméknek használatlan, viseletlen állapotban kell lennie.
  • A termék nem lehet sérült (a lencsék és a keret nem lehet karcos, vagy nem lehet látványosan hordott állapotú).
  • Minden eredetiséget igazoló címkét és gyártói pecsétet mellékelni kell
  • A csomagba tegye be a vásárlást igazoló számlát és egyéb dokumentumokat, amelyeket a napszemüveggel együtt kapott.
  • A csomagolásnak és postázási módnak biztonságosnak kell lennie. Az Vision Express Webshop nem vonható felelősségre azokért a termékekért, amik megsérültek, vagy elvesztek útközben. Amennyiben postai úton történik a visszaküldés, kérjük őrizze meg a postai bizonylatot a csomag feladásáról.


Amint az Ön által visszaküldött termék átesett a minőségellenőrzésen és raktárunk azt feldolgozta, küldünk egy üzenetet és elindítjuk a visszatérítési folyamatot - a teljes folyamat átlagosan 14 napig is tarthat. 2-5 munkanappal a visszatérítés rögzítése után meg fog jelenni az összeg a bankszámláján. Azonban ez eltérhet a kártyatársaság, a bankkártya típusa vagy az azt kiállító bank saját ügymenete alapján.


Sérült termékek


Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelt napszemüvege sértetlenül, hibátlan állapotban érkezzen meg. Kérjük, amikor visszaküldi hozzánk a terméket, Ön is hasonlóan körültekintően járjon el, használja fel a kapott dobozt visszaküldésre. 


Nagyon sajnáljuk, hogy minden igyekezetünk ellenére sérülten kapta meg a megrendelt napszemüveget. Minden terméket ellenőrzünk csomagolás előtt, csakis hibátlan, sérülésmentes, eredeti termékeket küldünk. Amennyiben mégis ez történik, kérjük, hogy készítsen fényképet a kapott termékről, a csomagolásról, és azonnal küldje el nekünk a Vision Express Vevőszolgálat részére, hogy kollegánk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot (webshop@visionexpress.hu).


Kérjük szíveskedjen a terméket eredeti csomagolásban részünkre visszaküldeni.

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Siker

A termék sikeresen a kosárba került