Ray-Ban napszemüvegek: a stílusos viselet

Ray-Ban napszemüvegek: a stílusos viselet

A Ray-Ban napszemüvegek nem szorulnak bemutatásra. A világszerte ismert márka több évtizede van jelen a piacon. Kevésbé közismert tény, hogy a márka kirobbanó népszerűsége a második világháborúra datálható. Háborús hősök gyakran viseltek Ray-Ban napszemüvegeket és idővel a civil lakosság körében is népszerűvé vált. Nem sok márka mondhatja el, hogy nyolc évtizeden keresztül képes megőrizni töretlen popularitását, a Ray-Ban azonban igen. Ennek egyik oka, hogy a márka folyamatosan képes az aktuális, illékony divattrendektől függetlenül sikeres maradni. A kényelmes kiegészítők praktikusak és mindenekelőtt időtlenül stílusosak. Válassza az Ön szemének páratlan védelmet nyújtó, modern keretes napszemüvegeket és tegye még egyedibbé stílusát! Ne felejtse, a Ray-Ban napszemüvegek nem csupán a forró nyári napokon, hanem az év egészében hordhatóak.

Ray-Ban napszemüvegek ultramodern fotokróm lencsékkel

A Ray-Ban legújabb innovációja az Everglasses termékvonal, amelyen belül bárki megtalálhatja az igényeinek megfelelő stílusú kereteket. Az Everglasses lényege a napszemüvegbe épített ultramodern lencse. A Everglasses Ray-Ban napszemüvegekben Evolve fotokróm lencsék találhatóak, amelyek képesek a változó fénykörülményekhez adaptálódni, így viselhetőek kül- és beltéri környezetben is. További előnyük, hogy UV400-as védelmet nyújt, amely az elérhető legmagasabb ibolyántúli sugárzásvédelem napszemüvegben. Némely modell kékfény védelemmel is rendelkezik, így segít megelőzni a képernyő okozta szemfáradtságot. Szeretne beltéren szemüveget viselni a tökéletes megjelenés érdekében? A Everglasses Ray-Ban napszemüvegekben ezt könnyedén megteheti! Tegyen próbát a világmárka legújabb termékeivel!

Klasszikus Ray-Ban napszemüveg női és férfidivat fanatikusoknak

Legyen szó négyzetes, kerek, macskaszem formájú vagy hatszögletű keretről, a Ray-Ban kínálatában megtalálja az igényeinek megfelelő modellt! A márka az Aviator pilóta napszemüveggel robbant a köztudatba. A klasszikus Ray-Ban napszemüvegek női és a férfidivat rajongói számára egyaránt tökéletes választást jelentenek. Rajong a maszkulin megjelenésű, klasszikus kiegészítőkért? Akkor a Ray-Ban Aviator napszemüveg kihagyhatatlan választás! Jobban kedveli a modern megjelenésű darabokat? Válasszon a friss és modern dizájnú, újragondolt megjelenésű, szögletes Ray-Ban Aviator modellek közül! Nem csupán a keret, de a lencse színe is személyre szabható. Míg a klasszikus modell vékony fém kerettel és sötét lencsével érkezik, a napszemüveg megvásárolható sötétkék, borostyán- és egyéb színekben. Szerezze be azt a szemüveget, amely tökéletesen illeszkedik személyes stílusához!

Széles választék, stílusos megjelenés

Természetesen a márka kínálatában a pilóta napszemüvegek mellett számos egyéb modell megtalálható. Legyen akármilyen arcformája, a Ray-Ban napszemüvegek között egészen biztosan rálel az ideális darabra. A tökéletes modell kiválasztásához először a keretről érdemes dönteni. Vékony fekete fém keret, vagy vastag teknőc szín cellulóz-acetát keret? Böngésszen a Ray-Ban termékek között a tökéletes keret kiválasztásához! Miután sikerült megtalálni a megfelelő méretű, anyagú és formájú keretet, érdemes döntést hozni a lencséről. Jó hír, hogy a Ray-Ban lencsék elérhetőek számtalan színben: a halvány rózsaszíntől kezdve, egészen a sötétkékig. Fokozott UV- és tükröződés elleni védelemre van szüksége? Döntsön a tükrözött vagy polarizált lencsék mellett! Látásproblémákkal küzd? Az összes Ray-Ban modell megvásárolható dioptriás lencsével, így nem szükséges a stílusos megjelenés és a tisztánlátás között dönteni.

Vision Express: partner a Ray-Ban napszemüveg vásárlásban

Az elegáns és stílusos Ray-Ban napszemüvegek nem követik vakon a divattrendeket. A páratlan megjelenésű kiegészítő időtlen stílusú, így hosszú éveken keresztül hordhatja. Szeretné beszerezni saját Ray-Ban napszemüvegét? A Vision Express kínálatában megtalálja az ikonikus, klasszikus modelleket és vadiúj, modern darabokat egyaránt! Webshopunk és üzleteink széles termékkínálatában garantáltan ráakad a kiszemelt Ray-Ban modellre! Szerezze be a közel egy évszázados múltú márka ikonikus napszemüvegét kedvező áron!

Tekintse meg Ray-Ban napszemüveg kínálatunkat!

Cikk ajánló – cikkek

A szív alakú archoz passzoló szemüvegtípusok

A szív alakú archoz passzoló szemüvegtípusok

A szemüvegkeret kiválasztásakor fontos, hogy kellő figyelemmel megvizsgálja az arcvonásait. Ha a tükörbe nézve azt látja, hogy az arc legszélesebb pontja a homlok és a vonások az áll és az állkapocs irányába szűkülnek, akkor nagy valószínűséggel Önnek fordított háromszög, avagy szív alakú arca van. Mire érdemes ilyenkor odafigyelnie? Elsősorban a markáns karakterjegyek lágyítására!
Tovább

Loading...

[ErrorDialogTitle]

Siker

A termék sikeresen a kosárba került